香港麥當勞正式宣布:「楓糖班戟漢堡」7月27日登場,套餐售35元,薯餅及McGriddles首階段全日供應!

608 回覆
205 Like 23 Dislike
條傻鳩拎個冇強嘅set同有強嘅比
有強嘅540(煙肉)/580(豬柳)起,冇強嘅450起
佢呢到冇強嘅都+20,咁姐係有強嘅set係佢買果間最少都要560/580
未食就屌定先有D誇
麥記自己有哂配方 同固定既低能製作方法
出來既味道我唔認為會同日本版差距好遠, 我認為最多係
就算麥記係香港賣左俾中資, 一樣係原配方照抄落來整

硬要屌定既, 我認為最多要屌班負責整個個唔好9 HEA
有D 分店真係HEA到連薯條未都炸熱就出
當日實好多人9衝, 質素係點真係睇佢地有無心煮

響京都叫ubereat送嚟酒店
送嚟路程都成10分鐘
但都仲係熱撚到拎唔到
擺多5分鐘先得
日本果個都好難食 根本唔會食第二次
講到理想與現實就一定要提咖哩漢堡
幾肯定係扮流出有咩可能早兩日比你
依家啲marketing好識make noise
嚴禁用真屎參賽
如果係pr 整到個包咁柒都幾唔開胃
韓國都係遲十世先限定出,台灣去到依家都冇乜
日本限定既就留返係日本
整返啲香港限定既先岩
成單野,有哂舖排,係thread先流出早兩日內部memo,贏左洗版式media 報道,之後先官方回應,再呃多一浸報道,琴日再thread流出埋個包扮做錯,再一浸,老麥今次識玩,吱牙膏式做buzz
咁就仆街啦 都仲要35蚊
日本都唔洗咁貴
都唔知有無日本果隻咁好食
咁PANCAKE個配方,佢地都有
其實咪就係熱香餅,不過厚版咁解

但有無人地整得咁軟熟就係另一個問題黎既
而家YEN平好難同日本比價錢, 最緊要味道OK, 點都會試一次
嘩屌,睇完依張相都覺得唔係軟熟果類黎
抵比錢agency
marketing
冇得走架另一個
歪歪斜斜
好有香港特色
麥記用 Maple Syrup 定 Table Syrup 先?
呢D直頭拉得啦!又唔見食環做野?
我重點係全日薯餅!
好撚癲
見到好多人鍾意食
就聽大家講引入黎比大家
咁都有得屌
應該學KFC 要薯格cut薯格咁先岩
大家記得有理想同現實圖 唔好咁大期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞