上淘寶買足弓鞋墊,有冇巴打試過?點睇?

16 回覆
0 Like 8 Dislike
約左理工Check腳,但係做鞋墊中過招,個心上下
https://lihkg.com/thread/3738559/page/1
有人話淘寶以下以款好翻日本,幾好用,有冇巴打試過日本正貨或老翻,感覺如何?

睇過好多來佬貨,有啲去埋度腳,感覺都係好鳩拿西。做鞋墊又心理陰影,點好
頭幾日覺得佢頂住我隻腳
過多幾日覺得有鞋墊同冇鞋墊都係差唔多
隻腳都係痛
買左 著左兩個月 我覺得冇乜分別
扁平足
睇過d訂做鞋墊 太貴
之後tao左 足弓膠箍腳 用左都4年 無乜再腳痛
智商稅
Link please
NB Xmore 4, 大pat底,都痛,又重
NB freshform x1080 v13, 最少痛依對
托人係日本買Acis gel-nimbus 26, 中伏,架仔normal 你好窄楦,夾腳到呢,智商稅

巴打有乜介紹?

呢款 我無ac 都係搵人幫手買
屋企有 10幾對 兩三日會拎去洗
我係著左襪 再笠佢
啱,用左仲攰
會唔會好un住?
un 嫁 但我足弓弱 佢令到有番d承托 長時間行 無以前咁痛囉 依家都日日著 著襪咁著 慣左囉
link plz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞