【I/A】勝利女神:妮姬 (66) 朋友貴精不貴多

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
巴打我同你差唔多 防守你點擺不過我又冇打唔返上去既 但確係難打左 今日抽左水阿都想轉下陣
白兔隊重點係鬥長命,唔駛快開技,但要自己隻重點輸出一定要食到白兔個buff , 所以隻主力最好放2號位(除非你主力係紅蓮,咁就最好放1號位)

有時你換吓角色調快d 或慢d 個對軸時間,出到嚟個結果會好唔同。

個人建議:
1. 對住對面1刀紅蓮隊,你就用諾雅嗰隊打佢。
2. 對對面白兔隊,你就用全發射器4保奶媽隊1 隊打佢。
3. 盡量避開對面最勁嗰隊,放你最cheap 嗰隊打佢,目標係另外兩場贏。
2. 打錯字(4保1 奶媽隊)
啱啱上YT抄咗隊 依家咁
唔知做咩轉季突然啲人超勁 diu出聲
以前明明可以穩定2700-3000石

我都想問下我而家咁,啱啱拎咗水阿,諾雅同T社幾隻勁PVP都無,有冇咩可以再改善,可以打到第一名,但照比人打返落黎
你有聖安我都冇 唔知點擺
我果邊對手冇乜點轉 但發覺有幾個應該係洗左加戰力D詞條 忽然唔夠佢打 有時就50.50咁
如果冇聖安呢3隊點擺好 有冇巴打指點下
我平時都係咁 但我下次打再留意下先 Thx
巴打我記得你好有研究 如果我同呢位巴打角色池差唔多 就係冇隻聖安 3攻隊3防隊有冇咩推介
我自己就
紅 桑 A2 羅 豺
隊嘢大力到痴線
好奇怪 有時明明冇換隊 佢有時贏啲我有時贏啲 唔知佢點計
我都係今日先有水阿 唔知係咪真係咁勁 諗緊要唔要抽同換到佢3星
emt我1星成日唔夠3星打
A2都冇
有無巴打教路點砌隊長期1x名
無諾伊 餅乾 白兔
聖安只係增加你隊嘢嘅續戰力,但紅蓮一刀隊個重點都係一刀爆發清場能力。(除非你玩紅蓮白兔豺隊 反擊隊)

明白呢點之後,其實有冇聖安都唔係重點,重點係點快趣清場。盡量放d 充能快同可以痴隊友攻擊力嘅優先。

呢隊嘢嘅弱點就係紅蓮一刀之後,如果對面唔死,咁就多數你死。
咁你俾隻黑兔 同 一隻快充爆2落去 都ok
即係 紅 聖安 羅 阿 豺 呢隊我唔擺聖安求其塞隻爆2快充?
有咩選擇會好D 定真係求其
你d 輸出角夠晒,但輔助角唔齊

紅蓮 豺狼 黑兔 羅珊娜 一隊
諾雅 EMT SR阿尼斯 桑迪 一隊
第三隊好唔夠輔助角,難搞。
一口氣升到水倫10友好睇劇情
你睇返1樓個充能表就得,只要佢夠捱到開到爆裂就完成使命。SR 阿尼斯都夠做。
收到 多謝指教 我攻防隊都擺一樣算鬼數
除非戰壓
如果唔係而家一定係進攻優勢
會畀人打落嚟好正常
巴哈已經有人測試左隻愛因,喺好感度低,練度低嘅情況低下 同練好嘅紅蓮比較,輸出竟然仲高過紅蓮少少。呢隻真心勁。
有d隊淨係打到攻
擺防好易比人拆
水阿有冇位可以換入?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞