BBC評論緊,中國將放棄香港用香港壓注俄羅斯,就算美國制裁香港都要香港繼續唔理禁運

139 回覆
678 Like 14 Dislike
最傻鳩係維尼

以為搞死香港, 深圳/上海就可以掘起
結果反而係齊齊死
制裁香港 你認為中國會冇事
反駁隊仲唔去宣場國安法同基本法腐乳 不容外國說三道四
無知一問 運野既係船隊 但連本身港資既oocl都收歸國有左 點樣用香港運?
第二 如果係香港轉運,其實都係收船公司 order做嘢 執法都係海關做 但中轉既其實海關唔理都正常。。。
8 days ago — 本港新股市場跌出全球五大!
本身各懷鬼胎既獨裁政權,係自由思潮既威脅之下就會愈來愈團結,支蛾北泡伊朗呢d攬埋一堆,已經夠玩內循環(窮,但除左北泡之外其他唔會餓死;軍事,信息戰力量都夠)
再加埋d兩頭擺既中等強國(土雞,印度呢類),佢地反而係建立到一個強大組織

對當權者黎講,你窮你事
雜種後生俾誠哥撚狗咁撚
佢一直想香港死好耐架啦
唔係典解要搵中東王子

不過人地典會傻
幾時禁用美元,等左好耐
加上XG 無任何產業支撐自己, 應該可以直接含撚
講左咁耐有link 未
點解唔立法禁止美國制裁香港?
睇吓係自己脫鈎定俾人制裁

俾人制裁嘅話梗係換唔到

同埋到時港幣肯定唔係7.8兌1咁簡單
10 變1應該閒閒地
Link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞