免費占卜

83 回覆
0 Like 6 Dislike
牌面上見到短期內未必可以,依家嘅現況會係比較停滯、冇乜機會或因為工作而覺得有啲大壓力,同埋見到你覺得現況同前景好混亂,你自己都比較lost,但你掌握唔到點樣去改變,亦都對於現況唔係一個安穩同滿意嘅狀態
塔羅會建議你俾多少少耐性,之後係有機會的
見到你要面試嘅嗰位interviewer 好大機會係一位女性,而且係一個比較要求高同理性嘅人,面試通知可能唔會喺呢一兩日嘅事,但見到你最後係會有一個面試嘅機會
而你面試完都會對你自己嘅表現覺得有自信同表現得都成熟好掌握嗰方面嘅經驗,對方雖然表現得懶懶閒,但佢都滿意嘅
8-9月會好忙或者你好希望轉到新工所以不停interview但都冇一個正面嘅feedback,出現work life唔balance既狀況
10-11月見到你同同事之間可能相處得麻麻哋,可能有啲project要一齊做,但com唔到
12月係最有機會可以轉得成新工嘅月份,而且你對嗰份工都係滿意同充滿前景既
見到公司內部應該有啲問題又或者一啲你之前冇expect過嘅狀況會出現同你幻想中應該有出入同埋都忙
我B 佢T
關係 同事
問題 有冇機會一齊
名: Alice
想問: 事業
想問吓嚟緊半年有無機會轉工?可以搵到啱自己嘅工作嗎?
謝謝你
名:J
想問事業相關既
黎緊搵唔搵到份自己中意 發展前景又可以既工
Thanks
見到對方依家仲係療傷狀態好唔開心未走得出嚟,佢有嘗試共割捨同move on呢段關係,但未完全做得到亦都有諗起你,不過就覺得難啲去返以前咁,但見到佢仲有感情喺度會諗返起你地之前開心嘅嘢

建議係你地如果有共同朋友嘅話可以透過成班人一齊約出嚟玩,唔好正面講啲問題係透過營造一啲開心嘅感覺或者聚會去有返聯絡先
建議群體活動或者同你身邊嘅朋友/佢身邊嘅朋友商量
Yes
唔錯 你有計劃、能力同學習嘅心而且都有創意同唔同idea 見到你伴侶會係一個好係事業上support同幫到你既人

歡迎俾返feedback~
可以試下同佢傾下啲輕鬆啲嘅話題 圍繞着生活趣事同埋一啲你想試吓同佢一齊去做或者一齊玩嘅活動而嗰啲活動入面唔係剩係得你兩個 例如一齊去workshop或者做運動嗰啲
我嘗試下 我地依家斷晒聯絡佢都叫我唔好搵所以我都唔係好敢
Try try ig dm 一啲on9 野或者forward d之前講過話想一齊去做個啲俾佢 見到佢係好決絕想Move on的但係硬係仲有啲未忘記到
名:Adrian
想問:姻緣
單身,想問下合適嘅對象出現咗未?對方大概有咩特點之類?
唔該曬
係呀佢好決絕 等我睇下有無啲咩機會先
唔該晒 我呢排工作上私事上都忙 希望年尾會轉到工啦
我到時再覆返你準唔準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞