用an機已經知佢唔係正常人

8 回覆
6 Like 28 Dislike
講真35歲以下好人好者點會用an機用An機背後其實有好多含意
1. 窮,多數都係中價機 Samsung旗艦機佔
好少數
2. 音嗇,日日用既野都唔捨得支出完全唔
愛惜自己
3. 毒,款柒都算 多數用android 機既人機
殼都係用皮用骨,成班fd 影完相 airdrop 又
無你份
4. 蠢,iPhone 保值屌打所有android機用完兩年既iPhone 13 pro 都有原價60%
android 機唔洗半年己經半價人好現實價
錢反映晒質素成班人影相永遠都係叫
iPhone 3鏡機影話知你samsung s2046 都
唔會有人理 收到電話做禮物會postig 十成
都係iPhone
幾時見過有人送android?
咁既情況仲買android 證明佢係果重因小失
大唔識理財既守奴財望下深水埗觀塘
android 佔大多數 中西區半山8成人都係用
ihone 現實就係咁
呢啲引戰已經玩到悶
摺機只可以揀android,特別係依家摺機薄左輕左平左好多人都買部摺機挽下,大mon睇document的確爽
請問樓主住邊區公屋
真 後生女一用就知份人好撚孤寒
咩叫音嗇
搵啲新題材喇, 2024年喇
樓主白卡
請勿理會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞