痴心情長劍!王晶暗示邱淑貞係「前世冤孽」

23 回覆
0 Like 17 Dislike
https://www.am730.com.hk/娛樂/直播靈接觸-節目紅衣女鬼現真身-王晶自揭-前生冤孽-講緊邱淑貞-/472237?ncid=referrals_socialseed_yiyfgxndqb0
主持梁思浩提到跟已故鬼才黃霑合作主持《城市追擊》,茶餘飯後霑叔慨嘆前世冤孽,王晶不諱言亦遇到類此情況︰「我會覺得其實係『前生冤孽』,因為我其實好有原則、好硬頸嘅人。但為咗某個人,覺得就算犧牲一切,放棄底線都值得。」他直言這位女星是自己前生冤孽。

梁思浩追問是否願意為對方放下一切時,王晶直言︰「我相信都放下咗好多。」王晶最後覺醒因為霑叔前車可鑒,他說︰「霑叔嘅例子係一塊鏡警醒咗我,我醒係因為睇到佢,霑叔咁叻都咁樣,我冇佢咁叻,所以我早啲放手,當然點都會痛。」王晶縱橫演藝圈數十年,合作過的女藝人稱為「晶女郎」,當中有不少傳過緋聞,有網民估計他所指前世冤孽就是昔日舊愛邱淑貞。
可以樣樣野都為晒邱淑貞去做,
咁樣做對於你來講
係侮辱你嘅智慧
係戇居丫嘛!
你對ada唔好咩
邊個係我老婆呀?打工仔嚟咋
咁快變有聲post
that's why you have to uphold other women! sleep with them even
你唔捧佢簽佢番嚟把撚?
廢事嘈
老老實實,有冇人知道其實佢實際上係做咗啲乜嘢令到大美人都要話佢樣樣都肯為邱淑貞去做?
咁似翁靜晶講既野既
食佢啲屎啩
開戲比佢做女主角
霑叔係溝邊個
講痴心情長劍 淨係會諗起晶哥
林燕妮?
開戲唔係黃晶自己俾錢。而且D戲有錢賺架, 拍得越多賺得越多。
咁樣好難叫做”樣樣野都為晒邱淑貞去做“
咁你要問大美人李嘉欣
當年拍赤裸羔羊蝕到pk 喎
邱淑貞d屎應該都幾好食 唔算難喎
死毒撚
咸濕就咸濕啦

老奉要比你溝到咩

做兵既野冇強逼
搞咁多嘢都係嫁俾第二個
Beta
強姦,強姦,強姦,最後羔羊,⋯⋯⋯

佢都on撚鳩,當全世界白痴?
返去繼續同啲二三線妹妹仔睇全相,拍垃圾戲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞