[慘過食屎]TVB龔嘉欣2020年935萬買維景灣畔1期

108 回覆
151 Like 25 Dislike
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/434062/%E6%AD%A6%E6%BC%A2%E8%82%BA%E7%82%8E-%E6%A8%93%E5%B8%82%E5%9B%9E%E8%90%BD%E5%8D%B3%E5%85%A5%E5%B8%82-%E9%BE%94%E5%98%89%E6%AC%A3935%E8%90%AC%E8%B3%BC%E5%85%A5%E7%B6%AD%E6%99%AF%E7%81%A3%E7%95%942%E6%88%BF%E5%96%AE%E4%BD%8D

將軍澳維景灣畔1座高層C室於2月4日以935萬成交,以單位面積504方呎計,每呎造價約18,552元,單位為2房間隔。新買家為龔嘉欣,英文名字為KUNG KA YAN KATY

然後無耐2023年決定係維景1期對開1km起厭噁性設施

咁依家好撚尷尬啦,首先自住就等食塵食懸浮粒子,租俾人就咪玩啦自己都唔想住人地又點會想住,賣出去仲淒涼,現市況起碼輸300粒

希望佢唔好跳樓
你與其去擔心視后
不如擔心自己生計好過啦
食屎慘d
做人小3係咁

報應
我早兩年都有諗過買維景同都會駅,如果嗰陣買左嘅話我諗依家我應該真係要擔心自己生計
買貴樓點衰極都唔會差得過買唔起樓果班 個金字層永遠都係咁
唔係買唔買樓嘅問題,係佢買左係厭噁性設施隔離
香港地有名氣有隻西
驚乜?
起碼搵十幾萬一個月你同人驚?
有冇人知佢近況點 冇見佢點拍戲
明星揾錢點同普通打工仔?三球野一年就賺到返黎啦
將軍澳本身就係堆填區

有咩咁慘
維景係TKO一線藍籌屋苑,有買貴無買錯啦
願聞其詳
俾人屌幾次就賺返
人地一個show都幾球
擔心你有排FF租盤啫
大不了未出租
而家d租搶貴晒
中國人最鐘意租將軍澳
佢地根本唔care
細粒微波女多數好淫
首先 小三咁小二係邊個?
你中文程度係小三?

另外講啲唔講啲 點做法呀?

呢度啲連登仔好大愛
好關心人輸幾多
呢棟嘢有個好處係有條私家路可以用
十幾年前有朋友買左
環境真係唔錯可惜可惜
走去擔心明星….
龔雖然唔算好紅
但幾百萬對佢黎講好易搵得返啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞