尋晚玩左成晚S24u 真係完勝iphone

101 回覆
240 Like 97 Dislike
Default setting 啲色係有啲怪,但教啱色全方位屌打iPhone
Moeka
無用過android嘅永久果迷公認,有邊次測試係比得贏android
點解多apple野就會走唔出ecosystem?
有啲咩功能令你走唔到?
影相靚但重加大部
想要一隻手拎得到
安卓不了
Handoff同iCloud 相關app真係幾方便
冇Airdrop 同share album 會冇朋友
手機電腦電視個色調差唔多 又舒服啲
每年換新機過data又唔算難
淨係outlook已經好唔同
係咪可以影到月球
s24u 個鏡頭同s23u差好撚遠
唔係講緊iPhone同Samsung咩
無啦啦又變左同Android比較
最衰google 放棄左香港市場
手機台班idog不敢面對
想問下 iPhone 咪有一個功能,喺鎖屏嘅時候,可以將啲相,不斷咁喺度轉換,每次禁個電話都唔同相,點樣可以用到喺24u度,或者android做唔做到
可以去wallpaper揀gallery,最多15張相
平時用開Samsung dynamic lock screen
影1、2張還好,其實影完有幾可會睇返,上網揾官方影嘅,仲清仲靚,再唔係實有頭2行超近嘅人影完掉上網

買貴飛喺前面:掛住影影影,專心唔到睇,嘥9左飛貴飛
買平飛喺後面:已經後排睇唔清,仲想要影乜9
買嘅第三四級別嘅平飛,睇唔撚到囉
點教
佢哋未試過俾後面調返轉頭叫你繼續影
後面條友: 我睇你電話mon仲清楚 你繼續
成日睇話iphone 拍片係最好
至從有次拍條1分鐘都無嘅片就hand 機之後已經對iphone 失去信心
zoom in zoom out同穩定係幾好
但係色溫成鳩日亂跳
個人無啦啦變撚咗殭屍色
仲可以直接食video做wallpaper ,每個video好似係食最多15秒

iphone原生暫時淨係可以將video夾硬轉做live wallpaper間接用
請指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞