阿妹帶咗男朋友返屋企…仲要喺客廳做愛

12 回覆
18 Like 20 Dislike
佢以為全家返晒工
但係今日其實我Day Off

瞓瞓吓覺已經聽到出面有啲聲但係冇理
諗住起身去廁所

阿妹同條仔兩個都裸體喺客廳做緊愛
個男嘅抱起佢嚟屌
條仔印度人嚟…

當場睇到呆撚咗
之後返房

啱啱收到阿妹message話sorry
希望我唔好同父母講住

大家覺得我應唔應該同老竇老母講好?
講啦
唔好講幫佢隱瞞
正氣小子有思覺失調,包括精神分裂症同妄想症,日日都會開埋啲垃圾post,不過大家要體諒,佢都唔想,腦部缺陷影響到佢神智不清 。大家不如留意吓咩係思覺失調?
https://www3.ha.org.hk/cph/imh/mhi/article_02_03_01_chi.asp

希望各位可以一人一留言
勸告佢及早就醫🙏🏻🙏🏻

如果你想向他傳達一些信息,我建議你以溫和和支持的方式表達,鼓勵他尋求專業的醫療幫助。及早就醫對於思覺失調患者的康復非常重要,專業的醫療團隊可以提供適當的治療和支持。

最重要的是,我們應該尊重正氣小子作為一個獨特的個體,並努力促進理解和支持他的精神健康需求。
每次諗起呢啲低等種族搞我阿妹個心就覺得好撚痛…
有冇叫個印度佬屌埋你屎眼?
睇少d av啦傻閪
乜撚野印度佬?
嗰個我嚟
曬黑少少就話人印度佬,好冇禮貌
你咪屌埋一份囉
條印度佬唔係好肯,不過樓主走去偷奶人哋屎眼
你有冇JOIN埋一齊?
想問邊度可以整返我手機mon?
聞唔聞到咖哩味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞