拜 登 突 發 迴 光 反 照?

18 回覆
1 Like 0 Dislike
敗登簽署行政命令 下放權力予布林肯及財長
https://lih.kg/3745480
已經連親自簽名都有困難,應該真係要死啦
佢死咗,係咪第一個女總統就出現,選都慳返?
美國今次個武肺後遺症好強?
差唔多了,仲話做多4年,真係一年都唔知得唔得
Trump: Almost shot me, three weeks later he got shot down
Now it's clear that I'm here, for a real reason
'Cause he got hit like I got hit, but he ain't fucking breathing
要睇吓幾時死
點解唔直接下放權力比賀雞
今屆真係好鬼
又trump中槍
拜登講明會做落去然後就特然中covid
話唔做
提早亡國
Simpsons 又中
賀錦麗有福了
射到佢閪必裂
突然醒起之前唔知咩占卜定風水佬講佢任期內會死?
三穴
呢堆神棍理得佢死呀
咁似周星星D戲
邊個夠我慘 之後死Q埋
笑撚死...人地個行政命令係重建烏克蘭經濟
一隻二隻唔識字衝出黎話人就下放權力
第一日上連燈咩

我睇下今次選舉係唔係三連燈先(2020總統/2022國會中期選舉/2024總統)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞