姜濤被捕獲孖葛綽瑤拍劇 獲網民發文大讚:瘦咗哦

23 回覆
3 Like 19 Dislike
MIRROR人氣王姜濤當年參加VIUTV《全民造星》憑着瘦削的身形,以靚仔樣子俘虜萬千少女。近年他的身形與當年參賽的時期相差很大,更一度被外界指身形發福,甚至被狠批「肥佬」!最近有網民在小紅書分享較早前巧遇姜濤與葛綽瑤在拍劇,並且發文放上網,竟外曝光姜濤的造型以及25歲最新狀態。據知姜濤曾經在《季前賽》與葛綽瑤合作過,這次又再次合作拍攝,令觀眾相當期待!

姜濤被捕獲拍劇獲群眾讚揚瘦咗

網民更寫上:「下班回家撞到頂流在家樓下拍廣告,群眾紛紛讚揚瘦咗哦。但頂流的人氣好像也不太行!」從網民分享的影片當中可見姜濤當天身穿全黑打扮示人,面形勁瘦削,期間拿着抱枕,之後有一幕他不小心撞向葛綽瑤,情景相當搞笑,十分戲劇化。至於網民的焦點卻落在姜濤的身形上,大讚他瘦了,並表示:「不是拍廣告,係拍Viutv 最新嘅劇《無用的謊言》」、「不要懷疑他的人氣,你會後悔的念他是多麽的辛苦才可以避開人群專心拍戲」、「要是我知道的話,我一定衝過去看他。」

又Lydia又yoyo
黑熊咁款叫瘦咗
好撚肥
瘦乜鳩
yoyo咁撚正又比隻肥嘢搞
邊忽瘦?
又食好西
佢幾耐冇着過黑色以外嘅衫
咁遠都覺肥
瘦左乜
點敢著
永遠全黑
睇見都熱
標題好誤導,以為“姜X被捕”
手足
收撚皮啦姜濤
平時扮撚哂藝術家 唔知以為曲詞編監都係你
又要扮純情善良處男 呢啲野呃下無知師奶就得
有啲名氣就扮撚哂謙虛好學向軒公請教 但點解呢家都仲係唱到屎咁
跳舞仲衰撚過Elon Musk啲垃圾機械人
屌你老母之前仲出story話畀人網暴 但自己又帶風向欺凌女網友
你細個巳經蝦蝦霸霸嘅死肥仔啦 仲扮細個畀人欺凌 所以無自信心?
你知唔知咩係廉恥 成日係度扮撚哂野
你條冚家剷遲早畀雷劈
天道揼柒你
唔著咁厚唔得
又報道瘦左 就黎瘦過非洲人
第一眼睇以為姜濤被捕
當年
例行截查 ≠ 被捕

全黑冇咁顯肥
黑色顯瘦(好似係)
你都係返去研究十歲生仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞