講真,最近中國水災咁頻密,會唔會真係美國用緊氣象武器攻擊中國??

72 回覆
13 Like 143 Dislike
即刻出兵打尾國佬 呢啖氣點忍啊
美國自己都搞唔掂 邊得閒搞你中國
唔好自欺欺人喇
係人 連共產黨自己都知 外國勢力只係維穩用

真正係人民真心唔爽你反尻你
呢啲一定係啦
仲問會唔會,肯定樓主呢啲係收左美國佬錢嚟轉移視線

你以為呢個世界真係咁多天災咩?
其實所有野都係美國佬搞出黎架!
倒行逆施
可能有外星人偷襲
廿年前成日聽咩南水北調偉大工程,廿年後祖國仲係年年千年一遇水浸同旱災
大佬樓就識起,城市蓄洪排水設施乜撚都冇
講過好多次
支那 = 冇窿洗手盆
一到落雨就悶到瀉
冇屎渠 冇下水道
不停起大壩和儲水池
一落雨就浸到幾層樓高
浸晒啲屎尿排泄物出嚟
浸幾個月 水一退就爆疫
仲學人上太空 登陸月球
仲嘲笑美國佬登陸月球係假嘅
人哋美國啲下水道水管成層樓咁高
樓主咁大禹治水果時都係水災頻密,係咪都關美國事?
你不如問上面貪左幾多
豬閪成樓主pin this
是真的
我都覺得係
大禹治水果時已經攻擊緊
果時印加人已經識用天氣攻擊
大禹果次係上帝用天氣武器
果次印加人揾太陽神
太陽神揾宙斯
宙斯再判比上帝搞

最後都係入印加人數
其實你信又點,唔信又點?有證據嘅咪打尻美國,無證據就返歸
下,中国航天科技咁撚勁
點解會畀美國佬攻擊到
咁仲唔捉美國領事嚴刑拷問?
肯定係美國佬啦
1916年美國有人叫 charles hatfield個話自己識求雨

當年聖地牙哥乾旱,本來收$10000求雨,不成功不收費
點知勁得濟落左10日都唔停,最後水災$3.5 mil 損失

Charles hatfield話有落雨要收返$10000,政府話你承認係你搞到大水浸,賠償返嗰$3.5 mil咪俾$10000你

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Charles_Hatfield

連聖地牙哥市政府官網都有佢簡介有呢件事發生過
https://www.sandiego.gov/digital-archives-photos/rainmaker-charles-hatfield
遭天譴

「因為他壓榨了窮人,使他們無依;強佔了人家的房屋,不得再建。」
聖經後幾節就寫
「洪水沖走他的住宅,在天主義怒之日要全被沖去。」

所以悔改is the only way
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞