塔羅占卜

19 回覆
1 Like 0 Dislike
Hello我係新手自學塔羅,最近想試吓幫眾巴絲解答吓問題,當同大家傾吓偈!

不過要注意吓以下既野
1.生死賭博健康唔占,健康問題建議搵醫生

2.問超過3個月嘅嘢唔包準

3.因為係新手加上係隔空占卜,所以準確度會冇咁高。最好可以提供多d背景資料俾我,咁樣就準確度高d。

格式:
名:
Tg (可選填):

張牌開出嚟係好嘅,就當然可以大膽試一試啦。但如果張牌開出嚟係差嘅,亦唔駛太灰心。因為塔羅只係將最有可能發生嘅走向話俾你聽,命運始終拿握係你手到

最後因為我係新手,都好想大家話返俾我聽邊度準,邊度唔準

有緣就解
因為樓主有時比較忙 所以未必可以成日mon到po 同晒所有comment嘅人占卜 希望大家都可以體諒下

如果有人真係好急好想知占卜結果嘅可以去tg搵我: t.me/hktarot_boy 但事先聲明tg搵我唔免費

當然唔想俾錢嘅都可以照係連登呢度留言 我都照樣不定時會上水免費占卜 但就未必會抽中你同埋可能要等耐啲
名:廢柴
問題: 黎緊三個月出唔出到pool?

唔該樓主
名:j
問題:老秘書刻意拖延或將工作交接不清晰, 是否妄想令老闆準許她繼續留任不退休?

謝謝
感情上似乎冇乜收獲
不過要注意下金錢上嘅運用 嚟緊似乎會大洗左
名:K
問題:嚟緊三個月有冇機會出pool
唔該樓主
HP

想知自己最近in個份工攞到offer既機會大唔大
過去:22 現在:52 未來 :67
名:坐定等運到
問題: 黎緊三個月出唔出到pool,有冇機會同kiki發展到?

唔該
名:MM
問題:想知黎緊3個月會唔會收到offer?會唔會入返自想入嘅機構?會唔會搵到自己想做嘅工作?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞