啲人諗住賀錦麗會代表民主黨岀選係咪諗多咗?未輪到佢啦!

15 回覆
5 Like 0 Dislike
即係咁 拜登endorse自己副手就天經地義
唔代表拜登自己/黨友 真心支持佢

相反
連登契媽同民主黨黨內大佬都未衝岀嚟 endorse 賀錦麗
反而要求做ballot

就見得 根本有排都未輪到 佢做啦

計我話 好大機會係一個中年白人男人 同時係藍州州長 上位
唔係女人同poc唔使旨意贏
唔係反對女人做
但係黨內嗰無咩似樣嘅參選人喎

你話Michelle Obama都話諗得過嘅
佢未代表 BLM, LGBT 呢類所謂新興勢力之流
民主黨係未全部人支持呢條不歸路呢?
應該都仲要拗下
佢做到副手都係因為佢啲buff
拜登自己無要借個副手黎拎黑人, 女權票
副手只係工具, 花樽
但坐正就完全唔係呢回事
個遊戲唔係副就直升正咁既玩法
得返百幾日 資金籌左一部份
其實民主黨根本冇得揀第二個
而家推出去 係為咗唔丟左個黨面子姐
女人同colored唔使旨意贏就有woke到反效果呢屆dem仲俾油?
副就直升正

假如 拜登 餘下任期腳痛落台
米順位畀副總統lor
你要搵到第二個上去做炮灰先得嫁
而家民主黨玩到咁柒。對面聲勢又咁勁 臨時臨急邊個會想上去做炮灰
美囯會否出現類似
「藍白企圖聯手對付台灣」

旣戲碼

btw,

唔撚知乜野糸poc
凈糸知aoc
對波
已經贏曬

要任期內
但唔覺得黨內會俾賀升, 會俾佢升就直接俾佢出選唔洗依家即刻
但返返果個問題, 佢只係拎黑人同女人選票既工具, 唔係用黎做正
而且佢支持率仲廢過拜登
任期內黨內死都夾住拜登係到霸住先, 反正都失智咁耐都唔係靠佢做決策
除左拜登真係突然死鳩左, 唔係都唔會有賀上位呢個情況
已經夠黨內票大條道理唔open process都得
又俾連登燈咗
*Michael Obama
又俾有啲連燈仔燈中

出Post 唔夠一日,人地就拎夠。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞