surfshark shopback回贈 有無人一樣失敗 ?

17 回覆
1 Like 7 Dislike
早幾日見到100%回贈 subscribe左
之後發現0回贈 追蹤失敗

回想反轉頭,我己經係透過shopback apps去join plan,又係首次
但係唯一可能就係呢個條款。因為我subscribe左之後即刻取消信用卡續訂
想長知識 請教下點先拎到回贈?係咪關我取消左續訂出事?
你咪答咗自己問題
我都唔肯定係咪咁。。
因為上網見唔到其他人有呢個問題
唔係廢過免費VPN
我又覺得ok好用
係回贈唔到 所以好想知係咪我取消左autopay搞到無左
女朋友用緊
翻牆都做唔到
直接問Shopback唔係仲快過上嚟開post問咩
應該冇乜邊隻長期翻到牆

貓捉老鼠嘅遊戲

今日得,聽日可能唔得,但下星期又可能得返
可以話冇
用上wireguard 就唔得
反而我用過 shopback 嗰幾隻,surfshark, nord, atlas, pure

得 surfshark 翻得到,佢會重試最多8次,通常試到第3次以上佢就識唔再試 wireguard,你要肯耐心等

而 nord 嗰啲會直接撻死,完全連唔到
on9先用shopback

好似係要確認咗先有得拎
利申 未拎過
唔再試 wireguard 之後佢會用咩?

未確認前就唔好搞其他嘢

都唔知點解你唔得
fallback 去IKEv2
nord 要自己用嘅自建內聯 基本上免費唔洗買vpn 功能
nord 算釨用 surfshark 係避廣告用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞