[奧運男女排球吹水區(125)]其他國家都可以吹架

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
奧運仲有幾日就到喇...
27日開始
免費體育直播24-25
https://lih.kg/bLooRjV
Tugba少慘 奧運村都入埋 而家應該要執包袱? Aydin 有傷都比佢打 加埋Gunes 癲 ,土雞出傷兵陣搏同情?
https://www.instagram.com/p/C9vDCueM4pb/

Say Bye bye to Paris la
慘咗啲喎
空歡喜一場最難受

慘成咁....
No Offence 點解可以臨時係13人名單以外換人 咁之前果條交名單Deadline作用係咩 第13人就係為左更換受傷球員而設立

Tugba 係交哂名上去 都可以咁樣臨時換13人以外既人 咁其他人國家係唔係未開賽都可以一樣咁做
規矩話7月25前可以「因傷」換四人 意粉就的確係需要既,Degradi
但當然有灰色地帶,塞女就交完名單嗰日就講明係會換的
未知咩原因 可能真係傷咗? 睇佢喺巴黎影曬相又染埋紅髮,唔似係知道教練仲會換人
Degradi 佢就真係大傷冇辦法先要換 Leal 受左傷都冇講到會換啦
咁要睇土女解釋點解要咁換 不可抗力到一定要臨時咁樣換 仲要Aydin 傷完好似都未好番哂
第一場Keung國對美國,你估邊隊會贏呢?
傷每個人都總有啲,但係咪傷到出唔到呢。
咁就要人把好關而唔係隨意換喇。
聽日奧運排球就開始
好L緊張
所以由塞換個陣已經覺得奇怪咁樣大手換人
我係世一 點解要同你地解釋?
我會幫你多加油啦
好難講
只能話一半一半
其實奧運真係好睇臨場發揮同狀態
明天有比賽看了
知吾知如果吾係女排中國隊比賽,例如日本vs 巴西,起邊度有得睇?
viu hoy網站應該會有嗎?
睇pin ok?
【巴西男排啓用P卡】

巴西男排攻手阿蘭因小腿傷勢無緣對陣意大利的比賽,P卡選手奧諾拉托替補進入12人名單

仲要兩隊都係狀態唔好但係大賽經驗豐富嘅球隊
https://www.instagram.com/p/C94z8JfMqt8/

今屆室內排球得3個做持旗手上屆東奧有7個
Thaisa 都鐘意水原王子 成日like 佢啲相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞