[九月澳門演唱會] 林峯討論區(9)

659 回覆
10 Like 8 Dislike
要睇吓多唔多人點
唔覺眼林生想同佢合唱, 睇過TVB 8 一個現場show,佢哋坐隔開一個位, 鍾成日鍾意特登伸個頭埋去同林生耳仔, 但唔覺阿峯有興趣聽.

峯臨離開TVB 有個唔知 show, 林生好地地企喺台上面,鍾小姐無端端懶熱情去攬林生一個, 佢都有啲愕然,總之鍾小姐最鍾意做呢啲引人注意,借林做吓新聞.雖然我唔排除早期林生對佢有啲好感.
求其整首赤地轉機都收貨
始終仲有呢啲人
竟然係咁 不過後期佢兩個都冇乜交集啦
係咪娛壹?
阿峯今晚做sammi嘉賓
Tg見到又係愛在
其實之前睇嘉賓個list見有幾日未確定都諗過可能有佢。當年林生最唔如意嗰陣,Sammi 寫過話喺後台聽到佢唱歌,覺得佢唱得好。

仲有,咁佢個自稱「契家姐」玻璃豬同細佬關係其實一般,居然唔知「細佬」有份,否則唔會早兩日出個post咁不滿Sammi啲嘉賓。
其實之前睇嘉賓個list見有幾日未確定都諗過可能有佢。當年林生最唔如意嗰陣,Sammi 寫過話喺後台聽佢唱歌,覺得佢唱得好。

仲有,咁佢個自稱「契家姐」玻璃豬同細佬關係其實一般,居然唔知「細佬」有份,否則唔會早兩日出個post咁不滿Sammi請啲嘉賓。
其實之前睇嘉賓個list見有幾日未確定都諗過可能有佢。當年林生最唔如意嗰陣,Sammi 寫過話喺後台聽到佢唱歌,覺得佢唱得好。

仲有,咁佢個自稱「契家姐」玻璃豬同細佬關係其實一般,居然唔知「細佬」有份,否則唔會早兩日出個post咁不滿Sammi啲嘉賓。
Sorry 唔知點解會post 咁多次。
好想睇
竟然
條玻璃豬真係曬9氣
唱得一首就都係愛字頭二揀一架喇
佢就唔熟好過熟啦
Wtf
好想知陣間阿峯出場會唔會嗌爆紅館
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞