EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (142) 肯刷就有

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我依家第一分鐘回後場做波已經俾人人釘人

唔知關唔關100 depth事?

但呢期難拆左勁多
係100 depthAI追到你仆街
對面唔係r2直爆落底嘅話遮遮佢線就拉隻防中返入禁區附近迫佢

真係爆落底咪再轉閘,俾佢壓到入禁區底咪r1佢

咁都過埋閘加協防出到嚟唯有三角出龍/兩下r1 盡下人事

通常我cut back 成功一係就打穿晒, 一係就佢剩拎隻閘守,俾我一野扭過
成日諗點解外國pro team 可以搵到呢d meta or tricks or glitch 係咪多resources 到逐個試
人地全職
人地pro嘅比例多 搞嘅比賽又多 你當一個人有一隻技 咁多個人咪發掘到更多技/打法/meta 最後咪集百家大成
Lofted pass之後manual long pass最搞笑,自動導航飛去個fullback度
順便問大家bisseck是否好outdate? 見佢都係13萬左右,想買隻試吓
轉左433之後踢得好吃力
但係又唔想嘥咗vini
一律lucumi
性價比最高
好似計
我自己都贏兩場12碼
未有得刷野永動機既時候就想有
有就發現其實都唔係咁美好
慘撚過返工
好用過Romero?
刷到既時候發現過兩個月就要重新開始
刷到butra eusebio 朗甸 馬隊都中過
就係冇真朗
唔賭你玩第2個mode 算啦
好難比
羅美路弱少少,但係持久
lucumi 模組同技都勁,但係打加時應該要換走
100depth 個幾兩個月之前已經有 係比賽有人用贏冠軍
係依家先多人post
Lucumi手控好好用 快 好撞 唔頓
有冇一個陣係可以解決中場啲人唔郁既問題
成日企左係人地後面唔郁
有時真係唔怪得人左右閘互斬
我係R1 call人過嚟 再帶波/pinged pass上去 所以中場有持球推進能力好重要
call人過黎對面都係係背脊逼住 一扭失就單對單中堅
pc apps交唔到sbc
電話又交到即係softban緊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞