[COYS - Johan Lange is a Fraud ] 熱刺球迷永不動搖支持澳普吹水區 607

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Moore仲嫩 太早打英超會害咗佢
Donley應該會外借一季先
班球迷又要成績又要練到幻幻根本唔現實應該全力衝歐霸但睇落好多人都想攞嚟練幻幻 最好就係外借佢地儲經驗好過係到坐
另外 Phillips可以做到第四中堅
Austin第二龍門之後Gunter都可以同白人爭下

至於Devine嘅話 我覺得可以借去英超中下游隊
有潛力個班快手外借哂咪𠹌再留係到踢u21
咁TAA, Foden, Mainoo, Yamal呢…
中鋒同左閘最易上位
其他位爆晒人
公務員球員

呃人工
咁好老實 而家班幻幻有實力嘅話 咪可以留係一隊出佢哋
Yamal too strong

I still remember Reguilon
頭三個上位個陣都好似18歲 最多同yamal比但我覺得同yamal差得遠 moore得16歲唔急嘅最緊要踢多啲
似會變TAA咁做
中路咁多人
所以就咁睇係冇
有預感費科會好似前隊長咁唔reg等完約
Austin白人做2 3號龍 多兩件球會青訓
好懷疑donley防守能力
Moore 16歲咋喎
皇家都做到後備
佢地都得啦
所以皇家而家咪等賣囉
冇嫁啦 回追同做波能力重要過防守嫁啦
當年嘅Cole Palmer咪又係睇似平凡
如果Ange同班coaching staff都比機會試佢哋 我覺得佢哋真係唔差

除非你expect佢哋18,19歲就有哂體型經驗心態能力etc
Yamal夠16歲就打歐聯

雖然Moore仲未有Yamal咁癲
睇吓佢之後嗰4場打成點再作結論
Mike Moore

Ballon Dor winner 2026
我都想佢接孫班 但16歲踢英超同踢西甲爭太遠 霸氣盃岀下都得嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞