[準備8週年] Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY討論區 (26) (冰/童/英/J/富/蚊/mic)

588 回覆
5 Like 10 Dislike
大奶奶在哪
如果淨係蕃茄同薯仔會吸引好多
之前好似睇片都見過佢地拎住蕃茄薯仔公仔
喺夢中相見嘅幕前度
還可以,用左$200,已經夾晒2隻,個人覺得都幾易下
仲係側埋一二邊
屌我200一隻都唔得
你去邊間玩?
盡量玩拉個盒出黎,唔好玩推波款,推波機難預位好多
我玩盒機,下下拉少少,其實好快就已經跌
都係基本數拍子就下下拉中
唔建議去大圍玩,應該set左都幾難下
大西北得拉盒,但好難(我覺得)
你又邊間玩

如果玩推波可能都會易中,因為我見大圍原來無用膠帶套棍,可能都比較易玩,應該小薯茄本身有同namco去溝通過唔好set太難夾中,如果唔係namco絕對可以做得再仆街d
走左啦
擇日再戰
鋪頭太多人壓力很大
色狗黎既
屌唔係喎睇返係套棍果隻
佢冇用膠套,但係見到有類似blue tack 嘅物體
如果佢平常個D就會係棍上套上一條長既粉紅或藍色既膠條
等人推個波時再減慢速度
我睇ig小薯茄d相,大圍就淨鐵棍,無落膠帶
但我都唔排除佢地宣傳完,職員又加返膠條上去
但總之就拉盒會易過推波少少
推波最難係最後篤落去個下,如果落左膠條,真係可以卡關卡好耐
要直接向職員屌,佢地先會幫你再set易少少
https://www.instagram.com/reel/CyDzOAqydFY/

屌我發覺自己係唔識分
大西北個咕𠱸係類似呢隻
嘩,咁撚9,呢個好惡搞,唔怪得你話$200都玩唔到
去過第2間啦,你條片呢個mode,只可以日本玩
香港namco玩會比佢湯到仆街
人地日本係個波做底,但香港namco係用棍再落膠條做底
係好撚難爪落去
但我去個間都唔係咁樣set,係將個盒放台面
盒上面貼左個方型圈片,中間有個圈
你用個爪拉個盒去終點就已經拎到、距離都唔遠
如果你玩個個同條片完全一樣,唔建議再玩
寧願你去大圍玩推波
上面覆你的,唔記得引用
90中2咁勁嘅d人
唔好去荃灣玩痴線
好睇你去邊度玩啊
啱啱去完荃灣玩掉彩虹
小薯茄嗰部機10幾人喺度排隊玩
但係佢set得超撚難囉
我諗至少都要煲兩舊水
荃灣有兩間
2間都似賤
我荃新睇住對情侶玩,煲左勁多鋪,下下拉得超少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞