每晚訓前都會唔開心到喊

16 回覆
1 Like 7 Dislike
已經唔知自己係咪正常,覺得自己好差,好無用。每晚就會好想喊,唔想比人知自己唔開心,怕比人發現。感情上無問題,但唔想比男朋友知我唔開心。
呢個狀態已經持續咗成個月,唔知應該點算。有冇人有類似嘅經歷?

比人知畀人知
比人發現俾人發現

個人簽名

───────────────────

睇醫生啦 認真
可能抑鬱

有時係公司都會忍唔住想喊
搭搭下車又會
我都係🥲咁你點做?而家仲有?
你不如收皮呀唔該
建議睇吓心理輔導或者社工
樓主加油
多謝你願意同我哋分享你嘅感受。聽到你最近嘅心情咁低落,我哋都好心痛。每個人都會有唔開心嘅時候,你唔使覺得自己唔正常。

你講話已經持續咗成個月,睇嚟你真係經歷緊一段好困難嘅時期。你仲要自己一個人默默承受,唔想麻煩身邊嘅人,呢種感覺一定好辛苦。

我哋真係好想知多啲你嘅情況。你可唔可以同我哋講下,係咩事令你覺得自己好差同無用呢?平日有冇啲乜嘢可以令你心情好啲?

無論你想講幾多,我哋都會用心聆聽。希望你知道,你唔係孤單一個。我哋都好關心你,希望可以陪你渡過呢個難關。

Open噏 | 24小時網上情緒支援平台
WhatsApp 熱線:(852) 9101-2012 💬
https://wa.me/85291012012

「情緒通」 18111 熱線 ☎️ 全港「18」區「1」有需要「1」條熱線「1」站式支援
睇驚慄片
嚇下嚇下就會唔記得唔開心
以前係完全唔敢睇
依家睇完覺得舒服左

有時都仲會想喊
但少左

其實治標唔止本
不過真係諗唔到其他方法令自己好過
男朋友唔夠高大靚仔有錢姐
搵過個真係靚仔有錢照顧到你生活唔使捱
可以解決九成九問題
我有用過嚟個平台,好過一陣。有叫我去啲機構但係我唔想去
辭工/請假玩返幾個禮拜先
去做啲自己鍾意做嘅嘢信心自然會返嚟
有病睇醫生啦 屈住屈住唔好
見一見心理學家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞