美國LGBT組織:共和黨正在對我們「大屠殺」 (Holocaust)!

96 回覆
15 Like 210 Dislike
刺殺人嗰派姐係邊派?
抵死啦 班基佬
刺殺人嗰派姐係邊一派?
咪就係

準備毒氣室
我唔反對男女平權, 亦唔反對跨性別平權
但我反對借平權之名, 做反歧視既事

美國LGBT+已經去到病態, 我真係估唔到, 民主黨執政4年
可以搞到美國變左做一個連性別都有過100選項既地方
我唔反對男女平權, 亦唔反對跨性別平權
但我反對借平權之名, 做反歧視既事

美國LGBT+已經去到病態, 我真係估唔到, 民主黨執政4年
可以搞到美國變左做一個連性別都有過100選項既地方
啱呀
佢地歧視T
同以色列一樣
佢地最大問題係想夾硬將一啲永遠唔會係主流亦冇必要成為主流既野推去變成主流
傻連登豬仲未知trans rights嘅真正意義
連點解要反跨其實內心都諗唔到個正當理由出嚟
班友騎劫哂

如果睇數字,一定係LGB多人,但後面嘅英文字母為咗壯大自己勢力,就拉埋LGB落水,次次都係啲trans同嗰堆乜撚pronouns 搞到神憎鬼厭,一鬧就連LGB都比人鬧埋
你試下變完性人地就會放你一馬
眼你用咩角度睇,係邪教徒睇中係比人屠,係正常眼中係邪教徒集體自殺
成班心理變態
做得transgender係有原因
啱呀
依班人已經唔係叫人唔歧視啦係迫你一定要鍾意同接受佢地
最on9是social media 同news media spin到佢地是正常, 你話佢地唔正常佢就話你discrimination 是乜柒, 咩大自然界都有搞基的, 吊你千萬份之一的例子你當是絕大多數
誇撚到...........死左未?屍體呢?
成個學術界都被佢哋騎劫
人少聲大夾惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞