連詩雅順利誕下健康女兒,恭喜!~

220 回覆
281 Like 27 Dislike
掛住影相 個口罩吉到bb對眼啦仲有啲眼睫毛好多菌
d連登仔人講佢又講on99
植/假眼睫毛有菌
估唔到就連佢生仔都睇唔到素顏樣
化到好似上TVB唱歌咁
俾人笑緊嘅時候,又咁啱出現這幅圖,其實都幾無奈
其實化妝有咩問題
又唔係阻到佢生仔
連登仔咁都搵黎講
連詩雅曾愛上有婦之夫 被稱小三

同年,她接受訪問時除了承認與曲赤談戀愛外,亦於16、17歲時與永安太子爺郭永淳拍拖,但是她當時並不知道對方已婚,跟對方拍了幾個月拖後決定分手,分手後才知道自己成為小三,愛上一名有婦之夫。

連詩雅在接拍《喜愛夜蒲》時與對手關楚耀上演多場親密戲,有指當時關楚耀向傳媒坦言自己在拍攝期間愛上連詩雅,在拍攝親密場面時身心都有反應,不過隨即引起關楚耀前度指罵連詩雅是小三,而事後關楚耀亦有澄清連詩雅並非小三,坦言二人沒有發展空間。

除了關楚耀外,連詩雅亦與周柏豪曾傳出過緋聞,當時有不少傳媒常常拍到二人出雙入對,不過二人澄清只是兄妹關係,而周柏豪也在節目中大讚對方是個平實的好女仔。

在2014年,連詩雅被爆出與百億麻雀館太子爺石恆聰相戀,二人戀情約維持一年分手。不過當時有時她在17年頭曾與石恆聰復合,但最後男方則被爆戀上阿Sa蔡卓妍,二人關係正式告一段落。另一方面,連詩雅在2016年與音樂人徐浩相戀,離離合合拍拖3年最後分手收場。

一堆人上過喎
想知陳家樂大唔大
大個一定好靚人生贏家
我幾時可以投個靚胎
唔該哂陳家樂 幫我照顧我同連詩雅個女 辛苦哂
講公廁講足咁多年,又畀人笑打錯字
一句都無還過口

EQ方面佢其實幾高
化妝有咩問題
一陣殘又話人老珠黃 樣衰
化左妝又話做咩生仔都化妝
真係難服侍
似習大大
google下都一堆啦點會冇
有冇人好似我咁分唔清邊個打邊個 幾個詩雅
都算黑 但塊葉厚 正
接生醫師望下只閪
「呢隻閪係我見過最爛既閪」
呢到好多2024年仲信男人同女人玩緊同一隻game咁天真嬌
你老母係邊個狗公形狀?
你老母原來係狗公既形狀
Daddy mami都靚,應該好靚女
係囉,仲要揀得陳家樂都叫唔拜金啦!睇佢同蝦頭個節目之後覺得佢好cute
妖 笑到噴飯
大把人紋眉同植眼睫毛慳時間化妝
根本已經好普遍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞