《Chatgpt 認證》Oled 原來有重大缺陷!!

23 回覆
0 Like 27 Dislike

Chatgpt 有咩公信力
Chatgpt 無公信力 唔通消委會有公信力
兩邊都無公信力
old news
咁你咪買部iPad mini led 夜晚床頭訓覺前用囉

多撚餘為左睡前幾分鐘

就trade off成年睇灰色的黑色
夠薑呢一世都唔好用囉,用咗正傻仔
廠商為咗慳錢都用低頻pwm
熄燈瞓覺唔睇手機係咪仲健康啊
宜家唔係淨係講夜晚喎
個人智力正常少少都打唔出咁on9嘅野
Well noted with thanks
係手機/平板既oled先有
tv/mon既oled係flicker free
未買過Oled 電視 唔知
2024年仲有人用LLM嚟做fact check當金科玉律

語言模型係用嚟做語言相關嘅工作
eg幫你組織、summarize文章

你問佢嘢佢只係求其Google搵篇文整理下答你
緊係唔係啦
你都識講佢係Summarize 啦

佢係個超巨大資料庫summarize

點都好過你係到9up 幾句
話人地求其就求其
上次飛機vs高鐵cost個post已經有人試咗

改少少字眼已經出相反結論
用中文問同用英文問都會出唔同嘅結果

佢求其Google執人口水尾,你當金科玉律
好心你舉例就示範一次

係咪我做你chatgpt 將你講既野summarize 一次
一早示範咗啦,仲要唔止一次半次你啱啱先出獄?

所以我先笑你「2024年」仲拎chatgpt嚟fact check

律師用ChatGPT寫狀書「生安白造」兩案例 震驚法官
https://lih.kg/3641191
俾埋你

ChatGPT 偽造案例,執業律師伏已中,恐被停牌
https://lih.kg/3401856
唔止夜晚
唔用手機一定最健康
個別例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞