用醫管局HA APPS BOOK門診真係難撚過中六合彩

85 回覆
30 Like 4 Dislike
醫院應該真係好撚多醫生移民, 係KEEP住都係咁
我好易book wor, 師兄book邊區?
港島東, 今朝 REFRESH左20分鐘無變過係爆,
見黃大仙有, 即入都比人BOOK埋
依家又試, REFRESH5分鐘都係長爆.
夜晚執雞比較易, 朝早你都係睇番私家
每個鐘踏正00分00秒不停撳一分鐘,有就有, 冇就next hour;撳幾次(幾個鐘)多數撳到。
以前可能係, 近呢一年真係一次都未試過BOOK到,
早幾年易好多.
我相信係人手問題.
好易book,用app每個鐘keep住更新已經搵到位,我個日放工前已經book到油尖旺睇
真係難撚過中六合彩
真係病既就睇私家把啦
D阿伯阿婆係易book D
點解有診所唔睇睇門診?
會唔會有人用緊Bot 去book架, 難book成咁
知唔知咩叫窮人唔好病?
我都懷疑有人BOOK撚完拎去賣
要等每個鍾搭正先撳,啲 quot 係逐個鐘派,幾分鐘就會派晒
其實疫情後已經開多幾間房(當然唔會同時有10個醫生出現), 易book好多。
發覺你成日都怨呢樣怨果樣,知方法根本就唔難
你唔係0分0秒refresh等於無用
唔係求其refresh 20分鐘就覺得自己做左好多嘢
阿伯阿婆唔識用app先難, 不過佢地有D長期病患今次睇完醫生即下出埋下次覆診紙。
一向都難book,多數一係00:00撳,一係朝早8半咁上下會開返啲位出黎,佢地會預先hold起啲位
打電話百發百中
禁iReserve 抽iphone 易D
定抽街症易D?
仲麻煩同冇效率,一冇位又要重新打過又要輸入資料
09、19、29、39、49、59分20秒打電話,40秒夠你入身份證號碼同出生年份。夜診容易d有位。打電話容易過ha鳩。試過咁樣打電話多數得。
私家比多幾倍錢,一樣等餐懵;D姑娘又閪口閪面, 藥又要賺到盡, 俾埋D cheap野。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞