Kyle Gass 在澳洲演唱會生日願望說:「下次要射中 Trump 」.......

37 回覆
12 Like 54 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=-hPUM01nuis

美國喜劇演員Jack Black另一個身份係band友,佢組咗隊樂隊Tenacious D仲玩咗好多年,甚至係有人邀請出show嗰種級數,唔係業餘水平!不過Tenacious D早幾日喺澳洲開show就出事嘞。

是咁的,Tenacious D上周末演出時,大會為另一成員Kyle Gass慶祝生日,都係推個蛋糕出嚟嗰啲啦。被問到有咩生日願望,Kyle Gass用發生冇耐兼轟動全球嘅特朗普中槍事件抽水,話希望「下次唔好打唔中阿侵」(Don't miss Trump next time),因此引起爭議。需知道美國社會對呢件事相當關注,今次Kyle Gass真係抽水抽著火水。

喺星期二,Kyle Gass發文道歉,認為自己當時言論「非常唔妥當、危險而且係差劣嘅錯誤」。而Tenacious D亦宣布取消喺澳洲及紐西蘭餘下演出場次,並暫停一切創作。Jack Black同樣為事件表態,佢話自己絕不縱容仇恨言論,或者鼓勵任何形式嘅政治暴力。Jack Black又指當時Kyle Gass嘅言論令佢措手不及。Jack Black支持美國總統拜登都唔係咩收收埋埋嘅事,今次Kyle Gass嘅言論唔單止令佢身份尷尬,更令拜登陣容再多樣嘢要煩

成軍30年嘅Tenacious D ,兩位成員Jack Black同Kyle Gass都係喜劇演員,難怪台上講嘢咁搶口。2000年Jack Black憑電影《失戀排行榜》彈起,帶挈Tenacious D 喺2001年有機會出碟,甚至賣到白金銷量。早前Jack Black為電影《功夫熊貓4》主角阿寶配音,片尾曲嘅新版本Baby One More Time正係由Tenacious D操刀。
侵侵勢頭咁勁 風向歸一
佢咁都抽水 係天真定有勇氣
成個圈子都係垃圾

黑權 女權 基權

有能力嘅人就會有權 又閪又西嗰啲就係冇能力

就算俾條丁你都唔識用
返去幫細路搞變性啦
反Trump大本營 荷里活
都好似縮縮地
呢D所謂荷里活"明星"靠把賤口好似撞邪咁口沒遮攔,但其實都係睇風向去食滑邊個邊個跟大隊
唔係大把
湯漢斯 麥當娜 Taylor swift lady gaga
米高德格拉斯仲企得好硬
on9仔
依度澳洲呀
澳洲人不嬲鍾意Trump
下次搞依啲低級垃圾趣味唔該躝返美國或者歐洲先
荷里活呢D口臭組,休息唔夠一日就繼續開工攻擊啦!https://www.youtube.com/watch?v=lXTPvkYjn6U
樣樣都要政治正確,結果終於火燒後爛
啱啱發生,佢哋淨係睇左媒,唔知成見事,加上冇腦式慣性抽thump水,咁就奶嘢
咁都兜到 唔知咩事都要叫下次唔好Miss 根本就想佢死 但又唔想有後果

愛燈力真係同敗登一樣痴呆
南非鬼Trevor Noah 仲賤咀過佢
識諗長遠就唔會做左翼啦
仲有荷里活嗰班冇腦偽人
觀眾反應幾好呀, 喺到又叫又笑
係佢啲隊員一聽到就知瀨嘢
自膠
搵到條近啲嘅片
原來佢地都喺到笑
老任mario出師不利 又cast中問題兒童
有玩美股既應該都想侵死
比佢做到,個市會亂鳩晒
2017-2021 你昏迷左?

你睇指數有咩意思
咁講拜登做咪又係升
trump任內特點就係鳩up兩句就會扯上扯落
玩期權會比佢撚狗咁撚
你自己問題又變成人地問題玩高風險工具唔計呢個潛在風險又承受唔到就咪玩啦
我玩指數期權又唔見俾佢撚,自己貪心行單支賭輸咪認囉 勁多人係浸浸在位時加入美股勁開心喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞