愛華頓球迷集中討論區(79)COYB 轉會窗頭一個禮拜扮完工之後慢半拍

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
去死啦
搞到無曬mood
食屎啦
痴一季用唔用到22個人
傷病
達哥 烏仔已傷
隊長都一定傷十場八場
鴨又預十場
雖然我地有羊萬能插
星期六日無波睇好悶
11點 獌熱身賽 可以睇下個yolo
https://x.com/everton_extra/status/1814653694119498199?s=46

某獌page: 趁愛華頓財困三千萬買班夫,唔要嘅話就攬住班夫煲醋啦

勁撚firm
三千萬咁比面 再低啲我都見過
真 twitter嗰班鬼佬 講到10m20m買起班夫當幫我哋救球會
送比曼城都唔益班獌
點止twitter 連登果班仲好笑
🤭🤭🤭
無喇無喇 又煲醋又降班
買任所有人都水魚價
就係買件有用既
就話你廢 唔值咁多
R哂頭 但又要追。。
好癲 22碎英人 195cm 英超經驗
2027年約 U21英撚有盃捧 大國腳都入選過下 開35m
都唔知邊個有問題 日日夜夜話我哋overpriced
講明70m都死纏爛打
🗞️Everton are interested in Sparta Prague Full Back, Angelo Preciado. Everton have offered £7.5M with bonuses for the 26 year old Ecuadorian

(Source - @SafakMalatya_ @Caravana750)
佢地成日話水貨
有無諗過係教練問題
Lindstrøm deal likely to be done this coming week. Clubs have agreed to a Loan with an option to buy. All that’s left to be agreed is the players salary. [@tuttonapoli] via Corriere del Mezzogiorno

> Jesper Lindstrøm earns £49,000 per week, £2,548,000 per year playing for Napoli
冇 死攬坦蛇 個個去到都變水貨
係得2個青訓上去嘅幼幼正常
賣唔成盤 好彩轉會仲做緊野
轉死性 買親都唔係工兵型
買三件 都有少少技術
伊朗仔仲揸旗 就唔似買麥堅尼
伊朗佬 次次都想將買人條數轉下年
條數等下手
成班戇鳩仔俾唔到賣家心目中價位就咒鳩人破產降班
濕晒未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞