Figure 討論 (140) RGA巴總是犯同樣的錯

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
兩樣都有玩既我表示d 無版權既膠質素同誠意都高好撚多。睇番d PVC 好似垃圾一樣。
不過放番出去個折讓好撚大。
放出去就應該唔會
只係有無位擺, 無位擺就應該要放入迷你倉
空間成本係figure 既幾倍。
GK 易爛, 一般個盒都老狗咁大。
儲盒睇你間屋有幾大。無盒你要包裝得好靚, 唔係好易運輸過程爛。
個feel又繼好 幾順眼
無盒一定要減好多先賣到
同埋好多都出1/4,自問真係無呢個財力和空間玩
雖然有啲都出得幾靚
btw, 個個都話唔會,最後越買越多就會諗放,到放果陣你就r 曬頭。
玩得呢d 無版權雕像(所謂既gk)好難番轉頭玩PVC, 兩個唔同次元。
我之前都係一屋freeing binding 同埋1/7pvc。依家我諗屋企6-7成係雕

同埋雕雖則精美但有幾個壞處。
1. 出貨後價錢波幅好撚大,出貨後隻野做得靚炒到呀媽都唔認得,亦都好難買到貨[香港更加少現貨]。 出貨唔靚個價會插水亦都好難放。
2. 同埋好易爛, 成日搬位既就要好小心。 PVC 跌落地最多甩油/花。 雕跌爛地就碎硬。
幾靚? 我想講係好撚靚。。
玩過番唔到轉頭。 依家只會覺得pvc 係搵笨柒既野
acy 之前出嗰啲艦b有諗過買
但是真係無空間擺睇完官圖當買左
玩gk屋企冇5000呎都唔掂
有啲想買,不過一直都冇位唔敢買
無咁誇 一隻=兩三隻1/4姐,我屋企五六百尺咪成堆雕。
5000尺玩1/1都得啦。
口快快 誇張咗
不過1隻大gk 應該可以頂我 67隻1比6
我個櫃都冇咁高擺佢哋
依排出咗隻兔女 $300都唔洗抵玩
貴$50 入咗都合理既
唔掂 , 個樣有D怪
鹹起黎真係可以鹹到腎虧
之前睇中咗一隻緒山真尋鹹gk,但係見佢係CG圖似係口號多過實際
所以冇訂到,結果實際出到嚟真係做到講嘅嘢
好後悔冇買到,現貨勁貴,完全後追唔到
1/6又算數啦。。。。 又貴又唔靚。。。
一隻1/6成二千銀,換個櫃玩1/4 好過。
係,有d 真係正到仆街
https://www.youtube.com/watch?v=G1FeLHQYhFs

AMIAMI FUCKER TOWER 開張 影片
做型幾好
試過,係冇其他方法下呢支筆真係唔差
行到腳痛都要繼續行
https://www.youtube.com/watch?v=PE1FZvJ-UD8

好似好廢,純貨場咁
但FAX FREE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞