考得差唔緊要 唔好得罪有錢又心理變態的同學就得

47 回覆
4 Like 33 Dislike
我當年A level考到3A
多過有錢又心理變態的同學徐紹基1個A
會考班狀元唔係中六去咗美國升大學
就係A level失手
我A level 3A竟然攞到讀本地大學嘅獎學金
我見徐紹基攞到尤德獎學金去LSE讀econ
估佢都唔會仇恨我(因為我無搶到本來「屬於」佢嘅獎學金)
點知唔係
徐紹基都要叫佢做記者嘅女朋友(而家好似結咗婚)喺周刊屈我自己講「返工日日如是好悶、無試考周身痕」(但其實我份工好辛苦,我大學讀會計但我一個會計專業試都無考)
最後害到我無咗份工 又有精神病 仲俾暗戀嘅女仔鬧我樣衰同去平機會投訴我性騷擾 連登仔多數都支持記者屈人 想喺連登攞番個公道都唔得
所以各位DSE考生 考得差唔緊要
記住提防好似徐紹基呢啲又有錢又心理變態嘅同學
唔好得罪佢 唔好俾佢害
考得差過佢等佢開心換來自己唔會俾人害都唔錯
唔係劉細良?
重有冇幻想李嘉誠黎強姦你
劉細良太平紳士係唔肯認錯
仲要鬧我
不過都唔排除部份偽造內容係佢寫
你估一單新聞就咁易咁多人信?
因為佢地仲有腦控晶片配合先搞到咁多野
祝你早日可以做得返你自己
而家只想安樂死
劉細良得罪你乜嘢?
劉細良太平紳士係唔肯認錯
仲要鬧我
不過都唔排除部份偽造內容係佢寫
有無嗰邊報導睇下?
以前貼過喺連登
而家search唔到
唔知係咪俾admin delete咗
搵到了

香港人OT時間咁長,我仲被人屈喺壹週刊自己講「返工日日如是好悶」
https://lih.kg/414172
CHING有冇可能真係放得低單野
你肯認自己有精神病已經好過9成連登白卡
我現在只想安樂死
你係抑鬱埋搵唔到有野令自己開心?
食咗藥無咗大部份妄想
但係無晒動力
成個廢人
所以想安樂死
考到3A證明人係有能力,希望你快啲走翻出嚟
一日未死,仲有排行
中大會計欠你太多
篇報導點樣搞到你?
政府因為咁樣而炒你?
3A係未食藥嘅時候
所以一直抗拒食藥
點知不停病發
唔食唔得
揀錯科
上司迫我走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞