[日/台]貓咪大戰爭 (2482)

668 回覆
1 Like 0 Dislike
抽哂佢
啲多餘貓留住係雪櫃一年就得
定我誤會唔係講緊聖水
講緊聖水呀,但雪櫃無咁多位塞咁多活動嘅多餘貓
有無人實證過活動完結會唔會收返啲活動券
記得福券同G券過咗都冇留
我諗冇人會會花一年去驗會唔會留
咁唯有用哂佢
邊間有

想知
屯門
或者其他地方都有,感覺真係唔值咁貴
250抽 205抽左成30幾隻 201先+15
見到幾錢 幾大隻到?
189蚊
兩隻真貓咁大掛
伊邪那支呀
算數..過兩日就浪客劍心
唔洗諗架啦
你地會唔會睇完廣告黑畫面一定要熄app再開
獎勵又攞唔到
應該差唔多咁大隻
有健美貓、狂亂健美貓、黃金貓
一階小貓反而係攻擊狀態嘅
咁真係唔抵....
宜家d嘢真係越嚟越貴
🫠即使去search日本拍賣個d一二手物品,價錢夾埋運費,又係同donki個d相差唔遠...
真係倒不如自己搭過去日本買
有遇過 係未好正常
新手玩咗一個月,主線打到宇宙1,之前個d全金寶,開始7,8星左右難度會卡關(特別係對不死敵同黑敵)

有以下超激(三隻不明貓都係白金卷抽出嚟),有冇咩建議升邊隻三階先?
探天隊我成日覺得佢打唔中,但佢又有終結不死又算大力,都唔知換唔換走佢好

通用隊

打宇宙電精應該有用
黑獸 就算唔係打白 應該都勁
時空神, 波特, 都可以先3階,
如果要打不死, 先升稀有 格鬥家. 激稀撐竿跳貓
打黑用炸彈貓(每月2,22號攞), 打不死用貓咪師傅(稀有)就夠. 超激太耗xp, 等卡其他難關先升 (雷精靈打宇宙異星, 黑藍眼打大狂亂).

一定要揀超激的話, 我會升藍眼/雷精靈/美女神/時空神先. 探天就算喇
日本咩鋪頭有得賣
google
にゃんこ大戦争 ぬいぐるみ 販売店舗
(貓咪大戰爭 毛絨公仔 售賣店舖)
應該有唔少,例如尼個
https://www.sk-japan.co.jp/charatoru/chara/nyanko/amgoods-46016
利申:search到嘅資料全部都係夾公仔機lol
🤣🤣
成日都係咁 不過我係睇完 閂唔到個廣告(撳交叉無反應)

冇鋼鐵殺手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞