拜登會唔會出奇招?

36 回覆
2 Like 4 Dislike
揸N2 衝去Trump 度自爆?
呢下真係奇招~
今年無得郵寄選票?
宣布侵做副總統,夠唔夠奇?
神打上身話自己先係耶穌
唔追究拜登,我都覺得有可能,如果真係願意和解講掂數,對Trump黎講執政期都會順利有幫助
直接同俄佬開戰,緊急狀態停選舉
1944年美國總統選舉是第40屆四年一次的總統選舉。它於1944年11月7日星期二舉行,正值第二次世界大戰期間。
拜登真係想繼續選, 而且係想贏, 只係得返兩個方法
1. 有一就有二, 有二就有三, 你明的

2. 將美國捲入大型戰爭, 拜登成為戰時總統, 收歸所有權力於一身
到時佢想做乜, 都容易好多

但兩條路, 而家都好難做到, 今次咁好機會都射失, 未來侵唔會再俾呢D機會
而戰爭權, 無參眾兩院支持, 基本係進行唔到, 不過亦唔係無辦法
黎場911 ver2.0, 就可以攞到大義去做野
但以拜登既行事風格以及能力, 多數會留好多手尾, 到時俾共和黨搵到證據
拜登可能會成為史上第一個犯叛國罪既美國總統
上一仗根本只係anyone but trump

拜登wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞