職業性失蹤人士香汶奇再度失蹤

21 回覆
8 Like 0 Dislike
自己GOOGLE下睇下係第幾次

30歲男子香汶奇於昨日(7月15日)上午離開其位於明德邨的住所後便告失蹤,其家人同日向警方報案。

香汶奇身高約1.7米,體重約64公斤,瘦身材,長面型,黃皮膚及蓄短黑髮。他最後露面時身穿橙色短袖上衣、深色短褲及深色球鞋。

原文網址: 幫手搵人|30歲男香汶奇離將軍澳明德邨住所後失蹤 家屬報警尋人 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1038536?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
30歲人出街玩幾日 唔返屋企都好少事姐
幫手搵一搵 23歲青年香汶奇第5度失蹤 

…香身高約1.7米,體重約54公斤

2017年07月24日(一) 14:30

汁:東網

2017年嗰陣已經係第5次失蹤
仲有而家比6年幾前重咗10kg
男人是但啦
男人唔可以俾人屌屎忽㗎?
佢D 屋企人都應該習慣左個報失程序
一行入警局啲popo 自動波
條友個樣都幾難搵佢唔到
好安全

搵返啦喎,唔知幾時又失蹤過

一名在將軍澳失蹤的男子已被尋回。

三十歲男子香汶奇七月十五日上午離開其位於明德邨的住所後便告失蹤,其家人遂向警方報案。

該名男子今日(七月十六日)下午在港鐵美孚站被尋回。他沒有受傷,案件沒有可疑。
https://www.info.gov.hk/gia/general/202407/16/P2024071600655.htm
似薯蛋頭先生
唔好笑啦,應該有啲精神問題
都唔知係佢屋企顛定佢個人問題
安全樣
去左做鴨啫
唔怪得要報警
係,不過屋企人又係唔睇緊啲
裝個定位器都要啦
會員號碼係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞