𝐘𝐄𝐍𝐀 崔叡娜 連登討論區(4) FanCon完滿結束~新專期待區~~~

804 回覆
7 Like 5 Dislike
第一張運動風師姐look真係電到禾暈
雖然真實上係運動白痴,但係個樣睇得就夠
遠離毒粉,身心健康
同隊友貼貼有咩錯
靚女旁邊都係靚女養眼唔好咩
mv behind圖,多數要搵naver啲文章
我有follow官方嗰個,仲有第二個?
真係咁多所謂fans係咁麻煩?
搞到鴨要猶豫好耐先講
定其實都係麻煩的少數?
ok,原來naver未出post
不過以圖搜尋到另外兩個韓網有mv behind多圖
https://www.fmkorea.com/7527116540
https://www.instiz.net/name_enter/93624526?page=1&category=2
狗狗真 嘅情況,可能係ive毒粉
亦都可能係星船(ive間公司)唔比提
之前星船各種花式唔比izone成員同ive雙塔同框
係最近似乎有限度解除(?) 所以大槪係咁鴨先就住就住
你係咪用chrome search?
我用firefox要開返google photo但唔知點解都係search不到
我用edge開google以圖搜尋,不過應該唔關browser事
掉張圖去google度記得click返完全相符就會搵到
我都係見到Izone個post但見唔到你嗰兩個網
咁怪?? 如果用無痕再google以圖搜尋呢
無痕就得了!多謝!
真係奇怪......
而家擔心另一樣就係銷量。。。
淨係覺得今次delay咗咁耐仲cb到已經還神
銷量就真係隨緣啦,十月一到情勢就更加七國咁亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞