侵:我原本應該死咗

196 回覆
641 Like 8 Dislike
盲婆 say what?
拜埋靖國神社,激死芝麻人
盲婆:侵侵會失聰
真係好撚肉酸
做硬總統, 班五毛藍屍等死啦.......
打稻草人嘅極致?
個撚個呢兩日忽然變做侵粉,啲行為真係好撚嘔
之前個個仲係燈粉係咁屌Trump,又親俄又極右又右膠
好心唔好咁撚賤格啦,啲價值觀根本同文明世界脫撚晒軌
仲有,Nigel Farage 係Trump 嘅好朋友,Trump 受襲,佢都第一時間關心Trump. 你哋班仆街淨係識屈人親俄極右又落閘。
有啲香港人,去到西方社會都仲係咁撚仆街。
上帝又搵槍手射佢又救佢 係咪有撚病?
DEM 撐以色列已經殺唔少人
老羅斯福

遇刺>冇事>繼續講 dont give a shit
唔講仲以為佢膝頭中槍
人哋中槍都企定定呢條友真係唔知喺度做乜鳩
玩Rifle 黎講,啲Shooting range 基本上一定有50, 100 yard 同200 yard

如果條友係玩開槍既話,Trump 已經死咗
耳仔仲難射過放個蘋果上頭頂射邊個會搏
仲要侵唔係企定咁啱郁咗先中耳仔 如果唔係真係headshot
勁過拍戲,一邊特效,一邊真槍實彈
Hollywood班人先係惡魔
拜登表示:快,搵人開槍射我
佢班幕僚:總統先生,你企都未企得穩,真係會射爆你個頭架
其實今屆都靜咗好多,你睇Taylor swift都唔出嚟叫人選登就知
俄烏戰爭、以哈戰爭

假如民主黨成功偷多四年 ➡️ 中台戰爭

大陸人(仇日)
SJW(仇侵)
愛翡力(仇鏡)
呢𠆤亂世極需要一位 世界強人 帶領 世界警察 去治一治D 惡爺流氓
侵侵將會再戰歸來
成個弱智仔咁 lur 地。
人哋Trump 表現成熟兼有大將風範。
呢隻奴寵物,個樣已經成隻過街老鼠個閪樣咁,仲要咁撚大個人好似啲3、4歲兒童咁瞓係地下度意圖引人注意
真係臭閪藍屍先咁撚on9
軍隊仕様の銃『AR15』とは?動機は?共和党員20歳男がトランプ氏“銃撃”事件の全容は【報道ステーション】(2024年7月15日)
https://youtu.be/8iBX_VTMpyE?si=d7jb9mJ9gcQLzmPd
Trump勝在夠坦白,冇政客嗰種虛偽嘴臉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞