[黃VIU][TVN]背著善宰跑(24) 邊佑錫、金惠奫 主演-邊佑錫7月14日香港fan meeting

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
聽返清楚…個翻譯又譯錯…佢係覺得鬼片有趣
係Netflix播左之後會唔會又升翻
呢套要追埋花絮 sweet爆
花絮好似另一套劇咁 睇住佢哋由普通朋友到…
好癲 追過韓團就知melon幾難上 同更加難嘅係要維持…
仲有要睇埋啲宣傳片、電台,尤其係垂範娘家Elle宣傳片同垂範公海Salon Drip

好cute!
睇咗個佢哋嘅訪問 已經好有chemistry
睇過曬嘅人話你知一定要睇花絮
甜過正劇!
我記得我當初入cp坑應該係喺b站睇啲雙標片 即係邊哥對其他女演員同對公主有咩唔同個d 真係一睇會跌落深淵大坑
電台我真係好後先睇返因為太長
成日睇返就係salon trip同 比人del咗嗰個 無剪輯訪問 好想嗰個訪問youtube都有呀成日要上b站睇
一開始睇花絮個陣覺得一般 見到第四集花絮邊哥推開公主隻手個下 仲覺得應該係營業
點知去到第十集 四倍速安慰公主個度 再加埋之後d雙標片 就出唔返黎了
邊哥係咪今日飛走啦
之前啲人成日講推開手嗰度 不過我係覺得 佢係想話唔緊要fing緊隻手 而咁啱隻手係向外推姐
姐係尋日邊哥應該有時間遊覽香港希望遲D IG有相有片睇
佢好想表達自己係唔驚 會睇 但唔會自己睇 同邊個一齊睇就…
寫得好詳細,如果之後會出DVD俾大家重溫就好啦
點解唔搵個專業少少嘅翻譯
好似之前有fm 都係揀鬼片
但係只從公主揀咗鬼片後佢先轉軚揀鬼片
大家明曬

太開心 !!!我韓國fd傳左佢幫我代購嘅周邊圖比我。只差劇本書寫真集下週收埋可以寄比我!
一陣兩點幾機
機場已經好多人等緊
係,而家d團真係好紅先入到top 10
(唔計灌水嗰d)
所以真係好勁,仲要套劇播完就快兩個月

唔知有冇人po過,但係真係好可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞