之前成日上深圳 吃喝玩樂嘅人,今舖真係要搵窿捐。

28 回覆
43 Like 10 Dislike
又話地方大,商場靚,有心思,服務好,價錢平

點知原來嗰個星期食埋D咁既野

身體奶哂野不得止,平時仲要不停喺人前吹奏北上有咩玩,今舖真係要搵窿捐

就算唔移民都留港食野啦,好人好者做乜北上呢
家下柒到應一應

利申:
餐餐自己煮放假唔出門口
算鳩數吧啦
鬼國食安問題過去20年都冇解決過
啲人繼續上去,不外乎都係話
「我幫襯嗰啲餐廳冇呢個問題」
「其他地方嘅餐廳同樣有呢個問題,只係冇人爆出嚟啫」
你永遠冇辦法嗌醒扮瞓覺嘅
藍絲:好味就得,外國咪一樣有
有乜好驚佢哋都預咗㗎啦
我食左咁耐咪又生勾勾棟係度
有咩問題? 香港唔用大陸油?
北上只食小姐姐..
笑死我 之前班撚樣個個禮拜六日都上大陸po story 話食好西 依家一個都無
地溝油、煤油。。。。好香咩?
貪平咪食多啲囉,唔好返香港醫病阿。
食到貴哂(好似係)
某國呢方面幾十年都無好過
係班人弱智個個星期六日仆上去食
我以前有段時間都會去深圳食嘢因為香港水平跌得太利害,我都有吹奏過,但係食咗一段時間之後我已經完全唔會吹奏深圳嘢食。
因為屙撚到仆街都幾十次,又不停飲到假啤酒假紅酒
好多時唔知咩味嘅飲品同食物
之後我真係
國內人士都話落嚟香港食野安全好多
港燦就係貪平上返去食垃圾
咩食服務?
大把人鐘意索天拿水,止咳水
上星期有事去深圳食咗個燒味飯,成陣化學味
其實上一上小紅書
會發現好多後生都生埋啲奇難雜症
D燒肉清一色一個樣。。。有人買左返香港後,d肉變左綠色,嚇到人地掉左。
上年俾屋企人捉上去,食左2次都肚痛肚屙。
回鄉卡要剪爛佢,呢個地方太邪門。
要死唔俾佢地死咩
好人好者點會返大陸
班人好似未聽過地溝油 大頭奶粉咁
當我五毛都好
其實香港用既又係大陸既
係出奇地睇下有幾多報紙報
大佬 呢D關係到全民健康既野
食安中心班人係唔係都要出黎出下聲呢?
定仲係係到繽紛下 搞下熊貓落黎香港就無件事
咁又係既 最緊要政治正確
邊到仲有議員出黎發聲
This is HONG KONG
香港都成日有餐廳食到食物中毒。返深圳食地溝油,好過去日本食幅射,搞到d小朋友好熱基因病變
好人好姐都唔會去日本同輻射玩遊戲
上得去都預咗食垃圾架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞