唔知係咪講錯嘢,女同事對我有啲避忌

71 回覆
4 Like 48 Dislike
佢叫你食屎 你食唔食呀❓
都唔知你搞咁多嘢嚟把撚
做完intern就走架啦 搞咁撚多飛機
我係個女同事嘅話
一定係掉返份早餐俾你
叫你攬住份早餐過世啦死kam撚
你好大隻,屎忽啲肉好結實,一定係好男朋友
睇完個pin明顯假膠
無啦啦人哋做咩會呃我先
收聲啦,你有氹過女仔咩
我想佢留返少少尊嚴俾自己啫
做多左會被嫌棄 負收益既事唔好做
佢覺得你勁奇怪先扮睇你唔到 唔想同你有交集

好唔容易就要忘記尷尬事 可以恢復平靜 你又自作多情買早餐 真係自己衝出來柒

仲要覺得自己有誠意 會感動人 想嘔
人哋又無咁講,呢啲都只係你自己諗法
會感動人咪又係你自己ff
你要澄清返
你要寫「屌,唔係想溝你呀,自己照下鏡先啦」
玩膠嚟講幾好笑
好kam 好自我中心
其實樓主你唔洗理班連登仔,啲連登仔現實中A0,職場上又剩係識做毒撚永遠啲人推曬啲嘢比佢哋做,你聽佢哋教路實仆街。

個女同事應該都對你有好感,所以先避開你,一定係你有某啲特質都吸引到佢,導致佢怕怕羞羞發現原來除左佢對你有好感,你稱讚佢即係你都對佢有好感。

如果想改善而家狀況計我話直接表白。女仔收花果時最開心,可以直接係辦公時間訂花送上嚟等佢開心下。

另外工作上都要有所表現樣樣野人地教過你嘅嘢要第一時間講比人知你識,然後叫大家過嚟睇下你點做,個女同事見到你咁叻一教就識一定覺得可以做到你女友好威威
樣衰就唔好講lee d
你係咪酒後吐真言
做煙腸就乖乖地做煙腸啦
如果係mirror 講條女可能Lum 爆左
Your Face your fate
呢招掂樓主,送左記得話比我地知個好女仔受唔受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞