發現好多人以為用狙擊槍就好似打機咁, 粒十字紅點瞄中開槍就可以100%中目標

12 回覆
19 Like 3 Dislike
而唔知其實槍手要即場心算距離, 風速, 然後將個十字瞄歪先至中到目標

打機有時會有粒紅點提你點瞄先中目標, 但現實唔會
推薦大家玩sniper elite 5呢隻game, 寫實好多
佢地邊識咁多 打飛機就叻
開自瞄咪得囉
連登仔:屌,我left click幾下就double kill
2024十大金句:做戲 搵槍手特登射耳仔
sorry一時記錯sniper elite只係一隻俾人瞄住條J爆蛋嘅爽game
應該係sniper contracts 2 先啱

https://www.youtube.com/watch?v=7JW_UdjAulo
你睇, 幾寫實
呢隻game Armed Assault黎
我有玩
盲狙都得啦
360 no scope
好多傻鳩打機打上腦以為個準心對住Target鬥手快就一定中風向 風速 濕度 重力都要考慮落去

利:係外國玩過
Game入面個鎗手仲要係肌肉男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞