覺唔覺得D 學生哥先會嘈咩android定iphone 陣營好,品牌形象忠心度

10 回覆
41 Like 10 Dislike
手機咪又係工具一部,晒時間研究個士巴拿
不如研究個士巴拿幫我做到D乜,咁先最緊要

例如 買黎炒股既/工作上視像開會/打機既
出黎打工賺到錢,買邊部提供到個功能就係好手機啦
個D咩品牌形象忠心度,真係中晒手機廠商marketing既陷阱
我地個an士巴拿可以拆開黎搞入面D野架
On9仔先會用I士巴拿,封閉又落後
鐘意用咩咪用咩
再唔係就雙修

利申: samsung電話+iPad+macbook
係得idog先咁關心對家發展
講Apple product有咩問題 佢即刻可以同你講返10個對家product嘅問題
你都算係嘛
日日係度推陳年post
比人關注下啲新聞我雙修唔好意思
見四處都是IPHONE,自然抬頭會心微笑,

用IPHONE已是對他們最大懲罰.
再用原裝耳機聽歌,露出一張滿足表情,
可憐不知音色比不上普通三百元MP3,
人生最苦就是自己吃屎吃出一個滿足表情.

一邊用handsfree和老婆講交談,
同時MSN二奶,google latitude留意其他情婦位置,
再由facebook觀看準情婦的動態

android同步多工,可換電立在不敗之地.
試想想晚上識了一位美女,
轉到酒店你有西不插找電源插IPHONE嗎?

遊戲?有了android玩的不是遊戲,是女人.

android,掌握一切,生活智慧.
重會人身攻擊你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞