韓國溜冰女神涉性騷擾男後輩 日媒:頸上留咖哩雞

129 回覆
185 Like 10 Dislike
根據日本媒體「現代ビジネス」報道,事件發生在5月15日到28日的意大利移訓期間。大韓滑冰聯盟調查後,發現李海仁等兩位女選手,以及一位未成年的男性選手也曾一起相聚喝酒。
最終李海仁遭判禁賽三年,另一位女選手被禁賽一年,男性選手也因違規而受到處分。

李海仁受處分後,在個人IG上承認自己喝酒的事情並為此致歉,但強調絕對沒有性騷擾行為。
她指自己和男方在高中時就已經交往,只是因為雙親反對而分手,沒想到這次移訓再度碰面,且發現雙方對彼此仍有感情。當時溜冰聯盟在調查時,並沒有說明這一項關係,才會造成誤解。

男方律師:他須接受精神科治療
男方的律師則指控,兩個人在2023年約交往3個月後分手。李海仁則是在移訓時,將男方叫來自己房間,並且在其頸項上留下吻痕,嚇得男方立刻離開。
目前男方精神上受到嚴重影響,已經難以進行練習,必須接受精神科的治療。
李海仁曾獲2022年四大洲錦標賽銀牌、2023年四大洲錦標賽金牌、2023年世界錦標賽銀牌等殊榮,是溜冰界的超級新星。
然而如今捲入性騷擾案,並且遭到禁賽三年,可能會嚴重影響她的選手生涯。
原文網址: 韓國溜冰女神涉性騷擾男後輩 日媒:頸上留吻痕 律師爆男方狀況 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1037204?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

gay?
我願意畀佢騷擾
俾靚女係頸度輕咬一啖就嚇到逃跑要接受心理治療

一係佢gay到仆街
一係佢前世俾吸血鬼咬死依家ptsd
唔好再post喇 好提子好唔開心
搞我Thx 快啲
保護兒童我做起
要搞就搞我
收到風佢果陣比兩條女迷暈左
手手腳腳綁哂喺床
佢地想迫條仔食偉哥
但條仔合實個口死都唔肯食
兩條女見狀就鍊住條仔個鼻迫佢擘大個口
一擘大個口即刻塞粒偉哥入個口迫條仔食
其中一條女就喺上面咁住條仔個口唔比佢叫救命
再蜘蛛騎乘式un
Un到條仔就黎射即停玩高潮控制
另一條女就搵碌假鳩起勢抽插佢屎眼
插到條仔前列腺高潮好似女人咁震
痴線 啜一啜就要睇精神科
D女人開始學父權男人咁,男人點調戲女人,D女人就點調戲返D弱勢小男人
搞我啦 搞我啦 我無問題嫁
肯定係gay底
完全違反常理
強姦,非禮,唔再係男人專利

男人有既所有權利,福利,責任,光環,女人都會緊跟其後,慢慢一一得到
快點強姦我
又唔係暗瘡肥婆
條女知道實好撚hurt
啜我喇啜我喇,我ok架
唔一定

條女可以先社交上杯葛條仔,令佢受到精神壓力,再言語上侮辱條仔,最後先請佢食咖喱雞,條仔都可以覺得好難受
道德何在 此風可以長
單嘢一揚咗
條仔就將件事推晒話係條女主導,泡菜啲人真係垃圾
我希望比後生靚女強姦
好,一日迫你射5次
做唔到就分手
我願意代替呢個男仔負上所有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞