EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (140) EA都罷工

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
原來Bruno G跌到95K
尋日抽PTG PP中咗佢
仲以為自己Win
有奴齊Clauss到beat box佬果堆exp卡
肯定仲響同一條power curve到,果到成6 7張

同埋平價sbc或者免費卡大把好野
上個幾禮拜gotg百幾次任刷 就算唔中icon 點都會有啲usable meta 平價人/比你砌sbc 㗎喎肯刷嘅話 合隻西多之類點都得掛
無課有得奴都唔奴 跟住講唔夠人地卡勁
咪玩啦
就算唔奴
免費pack都隨時中xabi xavi呢啲
有rg整番張seedorf
咁其實已經唔差得去邊
其實奴齊d免費野,sbc+本身要存coin
個陣唔會差太遠
3星期前wl中 tots messi
個時勁屈
今個星期搞唔掂要打後備
依家幾球以上嘅卡仲屈到嘅
2百萬樓下就同啲十幾萬嘅差唔多
你無奴又想勁
除非本身你玩fifa好勁
反而我覺得93-98 分別不太大
呢個月出的卡
同所謂過百萬貴卡,個差距無以前咁遠了
我仲用緊張95加拿大cm同93意粉ptg守龍
用落勁過好多貴卡
能力一樣就睇技
同樣99速有金火箭同冇差好遠
99控波有金磁石同冇轉身又差好遠
不過冇奴冇課就講經啦,想踢波咪玩其他模式算
技術最重要 卡都係換下自己心水 呢排出既卡分別唔大
俾晒最勁既卡我都唔會打到rank 1
hi all
仲有幾多傻閪比EA撚緊?
我最理想既ut就係0課唔奴, 個個promo都中大獎
我尋晚都中, 一睇個價, 8皮
琴日比你件傻閪炒
我都冇課
呢個半月只係打左1個星期elite dr 拎rewards
做足daily sbc
都夠做完隻朗尼再成隊唔同晒
玩落好夠力喎同埋堆tots, evo 卡冇話差太遠
隻rice車頭相做唔落手喎用緊tots
ea班人未罷完工,等下啦
所以我決定打5221,即刻贏反兩場,完全無得你屈,三條大杉中間
多謝各位巴打師兄意見,我打5221,所以你見到5221一定係我,我未見過人用呢個陣
老實講打5後就靜靜地啦
等英格蘭出埋局會update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞