究竟係Pinky抄雞蛋妹,定係雞蛋妹抄Pinky?

178 回覆
23 Like 301 Dislike
有得比觀眾幻想點都爭啲,唔係點解啲娛樂公司唔比藝員拍拖
會唔會係因為強妹有公開男朋友?
下佢2個本身friend底黎喎
唔怪之得咁都撈得起
我其實覺得佢有啲醜樣
有得屌都不了
雞蛋妹偶像派youtuber竟然會自爆自己有男友
咁樣倒自己米冇辦法啦
真係有少少tech底,會講啲深入少少嘅嘢
你自己講咗點解冇人睇啦
呢個屌打晒PINKY同雞蛋
Pinky >>>>>>>> 隻雞 + 噤下個鐘仔

同達人巷果類YT crossover
用個濕尻鎚一尻轟落去

利申搞下笑 節目效果 唔提倡暴力整容
其實呢
個背景係Samsung 個場嚟

你可以睇其他嘅channel
你覺得新機第一日韓國發佈會未出會畀你拎出三叔公司範圍?
似arho sunny
呢兩個是但啦
我暈世一

暈>>>>>>pinky/雞蛋
因為真係睇Tech嘢既人係會睇外國MKBHD果D CHANNEL

本地呢D都係睇住外國CHANNEL黎抄 唔係女既話冇人會睇

至於VIEW數 可能Pinky 講得好聽D
其實依啲封面擺位
好多都大同小異
所以唔駛太執著

如果唔係background 咁岩同一隻色
你都未必發覺
睇睇吓佢地可能抄星星師父
又或者抄馬田
自從知道佢哋有男朋友之後就唔想睇
好似食緊二手飯咁
夠天然 夠feel似隔離鄰舍咁
係咪洗條仔幫佢執頭執尾 仲要黑面個隻
所有都係罐頭野,目的都係洗大家腦啫
痴線
唔係淨係講天然,呢兩段片就睇得好清楚
雞蛋妹張相光係由側面照過去,係前面拍塊面就好暗比較冇精神
Pinky果段光係正面照埋去(佢男友好似係做攝影相關工作?唔肯定),睇落就好白同埋精神

好似一邊係半月一半係滿月咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞