Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 682 動物節來了

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
低撚能,睇你個樣都係無錢買
見到上面盲既留言仲要貼埋圖都有6個人贊成,已經知呢到有一班on9仔
lin頭對下同條頸完全唔同都可以話一樣
武器仲要係新做+改左物料
呢到依家仲柒撚過交流區
依家班柒頭又唔出黎咬人真係好笑
有2.0唔會買新
根本成隻都唔同
有圖比較係有啲分別既
但都係萬變不離其宗,唔同其他英雄人物咁大分别
其實覺得冇分別咪keep舊個隻慳返筆,覺得好有分別又冇前兩隻嘅有愛咪買 咁DP套戲真係三集套衫真係冇好明顯唔同 到HT唔出新嘅班友又會屌唔出

做乜都會𨳒架啦
大陸流出
同派大哥差不多

DXAE-Anakin (darkside)
DXAE-Deadpool (samurai)
T800 with battle damage parts
General Grievous (diecast)
Wolverine (old man Logan)
Superman (bvs)
Scorch (repulic commando)
212Airborne trooper
Hono Thor
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多派大流出?其實都是我一個人流出的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
有眼不識泰山

話說又anakin daxe
同埋竟然無L文
如果係真既話我得T800啱
竟然冇L文 spider man
唔出42 2.0冇意思
漫畫版角色根本唔使買到hottoys咁貴咁細緻
真人版就話要姐

同埋冇marvel/dc根本唔會有人流
去過幾屆動漫節星戰個display區都係冷冷清清
全中既話我訂晒抽人派
留名
有師兄開咗個tg marvel gp
可以入去玩下
https://t.me/+hbCtPHzeVl5iMDU1
有咩咁撚秘密唔可以係到講呀?你個tg gp入面好玩D?
無錯, 搞笑藝人吳海嫄呢位柒頭就係咩都屌左先, 你講得好好
條友重要屌住買
等普通版上廿樓訂算
你cap圖嚟睇吓我屌咩?
佢唔派貨,我點知出得柒
好過你哋日日都討論價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞