《集思廣益》應下節,大家聽過咩揭尾故?

192 回覆
10 Like 13 Dislike
咩揭尾故都玩過晒
[quote]有冇人冇聽過全家福?講出黎應該比人秒殺 有人冇聽過既話我講啦

有印象 講多少少

個揭尾故得三句:

有個男人去攞返之前曬既相 見到兩張相 就嚇死左 點解?

係咪本來佢地一家三口 但張全家福係得2個人食緊飯 姐係啊媽煮咗啊仔黎食

呢個兩張相嘅版本我冇聽過

你嗰個版本係點 有冇tips
[quote]有冇人冇聽過全家福?講出黎應該比人秒殺 有人冇聽過既話我講啦

有印象 講多少少

個揭尾故得三句:

係咪本來佢地一家三口 但張全家福係得2個人食緊飯 姐係啊媽煮咗啊仔黎食

啫係影到呀仔啲骨?點睇得出
我想知更多揭尾
有無多啲巴打絲打回應下

記得小學畢業啊sir同我地玩揭尾故
又係有死人果d,嚇到成班小學雞又驚又想玩
最有印像係......

一班人搭飛機,點知爆炸,得返10條友生還

最後一個生還者被發現係漁網,但浸死埋。

係點樣?

有印象 講多少少

個揭尾故得三句:

我聽嗰個版本唔係一家三口嗰個 tips: 嗰個男人計埋自己 一家四口 有自己 佢老婆 一仔一女 個女精神有問題 佢老婆身體有問題 個仔唔關事

個男人淨係睇第一張唔會有事 睇第二張先嚇死 依家要估嗰兩張相既內容係咩
小明係窗邊見到對面屋屋主比人殺左突然
個兇手對住佢舉起隻手指點左三下 小強嚇到即刻叫哂全屋人走 點解
屌你個post亂到
從前有三胞胎兄弟 有日大佬死左 二佬同細佬都好傷心 過左一段時間之後 細佬就殺左二佬 點解?

有冇答案??

估下啦
想知答案google實有

提示:三胞胎似樣 同埋 晚晚要一齊訓

提示2: 燒味

唔撚係斬開佢 1半做大佬1半做2佬掛

差唔多

三連人?

有印象 講多少少

個揭尾故得三句:

我聽嗰個版本唔係一家三口嗰個 tips: 嗰個男人計埋自己 一家四口 有自己 佢老婆 一仔一女 個女精神有問題 佢老婆身體有問題 個仔唔關事

個男人淨係睇第一張唔會有事 睇第二張先嚇死 依家要估嗰兩張相既內容係咩

好似秒淨呢個
大家開始估呢個啦不如
啱啱玩完ocamp?

有印象 講多少少

個揭尾故得三句:

好似秒淨呢個
大家開始估呢個啦不如

有人知答案先得架

檸檬唔係知咩

個揭尾故得三句:

好似秒淨呢個
大家開始估呢個啦不如

有人知答案先得架

我知呀
啱啱玩完ocamp?

應該玩緊 冇橋上連登
全家幅:

第二張相係咪媽媽d手手腳腳係唔同既地方
第二張相在生既人有3個?
第一張相在生既人有4個?
一個係呀女,一個老婆?
一個係呀女,一個老婆?

老婆係植物人,呀女係痴線既?
睇人估都幾好玩
好亂 一個一個黎得唔得
揭尾故要有人hold先推到
留名
呢個我聽過一次 好深刻
一對相依為命既母女 個女年年生日丫媽都會織一頂冷帽 個女十八歲果年 唔小心睇到丫媽本日記 之後自殺了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞