有咩鞋推薦Hoka On running Asics

49 回覆
1 Like 7 Dislike

日常行路,每日返工都有條好長既斜波
想睇下大家意見,仲有邊對舒服
其他牌子都得
而家興hoka
行的話, 真心推薦air max, 最好係舊款, 仲買到的話 air 180, air 270, air 360都正
有Cloudultra

Cloudultra 跑山鞋黎,平時行正常行人路唔會特別舒服,而且浪費左本身個鞋底既特別grip 設計。其他唔清楚,但我諗Cloudultra 未必適合你講既用法。
日常唔係跑就hoka啦,個樣靚仔d個底又夠淋
Bondi
原來係咁,我只係見個款好似幾靚
話個底淋, 應該係未著過hoka
厚/=淋, 你話彈都還好
呢幾對我個人覺asics好睇
Hoka如果落雨行石屎驚會跣
公屋族呀 MK乞兒呢類垃圾咪著Hoka囉
好鍾意Cloudaway 但香港買唔到
新嗰間中環專門店都無
着緊cloudmonster2 跑步加日常出街都舒服好着 但好睇個人腳型

最後買左呢隻Hoka bondi 8 ts
啱啱買左對 On Cloudtilt
幾正
Cloud好正,個cutting設計幾好
最後買左幾錢

想買黑色bondi 8但平既都無哂碼
1499但覺得呢對好靚又有夜光就直接衝左,最後一對比我買左
點解要揀D咁柒嘅款
邊對型你又唔講
你買大左半碼定點 我買d頭 買大半碼都覺得好夾腳
香港閪天氣買asics gel trabuco啦 有goretex
有冇啲鞋冇咁似熨斗㗎?
ASICS GEL-KAYANO 14 CREAM BLACK
ASICS GEL-KAYANO 14 BLACK PURE SILVER
其實你行路 NEW BALANCE 都得啦
是但一對V6 V4 1906R都好睇啦
你又唔係真係行山 咁專業做乜
ASICS 都買左對asics nimbus 26好C服,kayano14好似太舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞