[Web][219]尼奧寵物Neopets! 劇情開打

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
幾時抽
其實收齊晒大家個list, 隨時都抽得
Now
上次直播係點樣做的
我屌呀
抵唔住頸抽咗10抽bulleyes potion跌撚咗14攻

咁快搵得返
咁多
屌你老母10支有9支都扣
唔係bug,而家item limit係30件,regular bd最多可以出到15件,plot bd最多30件,總之總和超過左30就邊到都唔會再出
np上限好似都加到50k 劇情後都繼續有
可以試下google meets
少少麻煩
驚自爆,我拍片大家ok嗎
Twitch 好似可以手機上直接 stream
不過如果太麻煩可以錄片+ set 首播,咁大家都可以入去傾下計留comment
開極都開唔到twitch account
唯有youtube 首播
好能大鑊,有手足抽到自己
懶閪第一次搞活動多啲甩碌
望各位多多包涵
抽獎結果
1. 濛狗 抽到 完啦好嗎 (1m NP)
2. 蕉 抽到 用戶名稱已經填上 (Marafin)
3. 阿勃梭魯 抽到 含我呀 (DSSS)
4. 李起光(收嗲啦耶穌佬)抽到 濛 (Wraith paint brush)
5. 含我呀(含師傅)抽到 蕉 (自畫插圖+ Baby Draik Token)
6. Epona 抽到 收嗲啦 (1500NC)
7. 畢業生(てらかわあいみ)抽到 阿勃梭魯 (SSS*3)
8. 恐龍讓梨 抽到 恐龍讓梨 (Black Stylish Peacoat)
9. 賤mean窮風流 抽到 尊重d (Christmas petpet paintbrush)
10. 完啦好嗎 抽到 Epona (Candychan Stamp + Snowbunny Stamp + Sticky Snowflake Stamp)
11.尊重d 抽到 賤 mean (彩虹屎+famous draik)
12. 用戶名稱已經填上 抽到 てらかわあいみ (World Challenge Meridell 1.11)

各位中獎人士可以聯絡對方了
另外恐龍讓梨手足唔介意嘅話我用我份禮物同你交換好嗎?
咁唔好再用了
抽到林巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞