google 地圖測試版導航中彈出廣告

96 回覆
5 Like 37 Dislike
Apple都仲有得做股東
An機要買Google Samsung,偏門啲要買埋Sony 華為 小米 股票整Android ETF
係,係Google map搵地址然後copy去Apple map導航
Apple幾時放apple map 上android market
apple map除左目的地資訊(例如opening hour)有陣時有錯外,其實好用過google map好多

d出口顯示清晰,有時仲會變3d display提你點出。有apple watch仲會震黎提你轉左轉右,有d 車carplay會顯示埋係儀錶盤到提你仲有幾耐要轉。

香港地區唔知係咪仲係廢廢地,但去過日本同北美自駕用apple map完全無問題

google map 已經變左另一個openrice
唔鐘意可以熄聲架
識玩一定係用google map search 地址,然後用apple map 導航

大家比較吓,爭幾遠
Waze 有廣告㗎咩?唔覺嘅?
i狗又要打飛機
心諗咩中彈
點解要衝出黎柒呢
我都差唔多
第一眼睇做左導彈中彈警告
以為佢勁撚到識提你附近地區有導彈
咩app有線位睇咁好
咪就係Apple Maps囉。
睇錯Google地圖測試導彈中出廣告
Parkville 地獄級roundabout
無腦嘅人中意歸邊,攻擊對方抬高自己
唔上網咪冇廣告
原來都會有人聽語音導航
把聲煩到閪咁
都仲有啲4條線叫你去最左線 原來係右2
果時都仲未見到路牌分唔到 跟佢一早靠最左 有排cut線
有時候啲連續幾個路口太近,路面狀況又亂,
加上去啲未去過嘅地方,有人講嘢都好嘅,
Apple Maps會講‘過咗呢個紅綠燈,喺下個紅綠燈街口利用兩條行車線轉左’,我覺得幾方便。
去日本用乜apple map
車機個map仲準
依家apple map進步左好多
好用過google map
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞