Marvel電視劇 Agatha All Along 前導預告

41 回覆
13 Like 22 Dislike
啲腳趾一啲都唔似Elizabeth Olsen囉
可以話全部係Agatha幻想出嚟
Gay
Marvel同節日掛鉤嘅有邊一套唔炒粉?
午夜狼人?
Werewolf by Night
GTOG Holiday Special?
有Aubrey Plaza都會睇下
依套應該好睇,掛住Marvel拍其他野出黎,好有美國恐怖故事風格
巫婆同樂會
What If Season 2
都唔明點解要出?
星戰而家都做緊
MCU 有scarlett witch 再講d廢jj有咩意思
呃一波先, 舖路等wanda復出劇情殺完美收割
呢個都炒炒地
Wandavision個時個個都話想睇Agatha,到人地拍咗,一大堆人又衝出黎話人們三線角色邊有人會睇

真係難服侍
好似幾有趣
愈諗愈覺得係到鬧marvel班人都幾低智,你可以睇完話佢拍得差,但唔好咁無知咁係到question人地點解會拍agatha spin off

2021做完WV marvel已經立即順民意公佈會develop agatha spin off,又寫劇本到2023年中拍,排期到2024先播,有乜撚問題 話人三線配角都可以有spin off,咪on9啦,人地勁受歡迎 依班人死返去睇avengers算啦
有性趣,agatha哩個角色幾生鬼
有冇人wandervision 最鐘意嘅係頭幾集嘅 sitcom 歡樂同時又懸疑, 輕鬆同時又恐思極恐

一講返主線就覺得悶,又係果堆吹到戰力失衡,前後食書嘅超級英雄題材

但果時好多人持相反意見,係咁話頭幾集sitcom好悶,同主題無關
有冇諗過好似鏡粉同反鏡係兩班人,而唔係連登仔精神分裂
謎面會令人覺得佢玩緊大嘢,點知謎底原來普通到仆街
同意Sitcom好睇過打大交
當年集集諗點解會有奇怪嘢
睇到好鬼開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞