楊思琦被批成日扮可憐!獲兩男星代出頭真相令人嘩然 事件疑涉及視后佘詩曼

27 回覆
0 Like 16 Dislike
由梁思浩主持的YouTube節目《娛樂好好玩》日前一集請來視后江美儀做嘉賓,吳家樂則因在馬來西亞工作,僅以視象形式加入一起聊天。梁思浩在節目中提到,有位前香港小姐不時在人前扮可憐,自己與吳家樂都曾受騙,事後他指出該前港姐正是楊思琦,更疑牽扯出兩位女星!

梁思浩在《娛樂好好玩》中跟江美儀分享一件發生在他與吳家樂身上的小秘密,梁思浩指曾遇到一位外表楚楚可憐的女星:「隻眼未流眼淚,不過都已經『浪』住(眼淚),咁我哋兩個……嗰時家樂未結婚,就唔知係咪睇中人啦!就問喇『咩事呀』,對方『我……我……(發出啜泣聲)唔講喇……』,最怕呢啲呀!」梁思浩指多番關心下,決定為對方出頭:「我話『你哋啲劇組呀,蝦人呀』,點知原來唔係……我而家都要同嗰個人道歉呀,因為我幫錯咗人呀!」

梁思浩代人出頭原來擺烏龍

梁思浩指被指控欺負人的女星有江美儀的霸氣感,他表示:「嚟同我哋哭訴嗰個係可憐樣嚟嘅,我哋誤會咗霸氣嗰個人係蝦佢,原來掉返轉。」梁思浩更透露對方是香港小姐出身,現時甚少在香港電視幕前演出,在內地亦不見有很多工作,曾發生了一件轟動全港的事,並稱很多人都被她楚楚可憐的外表欺騙。及後梁思浩說出一個關鍵線索,指該女星當時自稱被欺負時,正拍攝一部由三位女星共同主演的劇集。有不少網民猜出他指的可能是由郭羨妮、佘詩曼及楊思琦主演的《無名天使3D》,而發生在楊思琦身上又轟動全港的事,似乎是指當年她未婚生女一事。當年的確有傳郭羨妮、佘詩曼及楊思琦拍劇時有不和情況,當時有指郭羨妮、佘詩曼本身已多次合作,私下非常老友,二人被傳合力排斥當時正上位的楊思琦,就連出席活動時,郭羨妮、佘詩曼都被指不跟楊思琦交流。
影衰晒啲男人,借人地嘅是非增加點擊率
梁思浩 把聲又難聽 個樣又騎呢
點解又可以做電台又做電視台
無呀
佢女人嚟㗎
無名天使3D真係呢三條女全盛時期
但又咁講喎
鐵馬尋橋成班出嚟食飯又真係得Ck妹冇份
永遠不停講人是非
扮可憐搏同情臭雞
佢地5個咁多年黎fd到稱兄道弟 唔睇重播都唔知原來仲有ck妹 唔知邊個杯邊個啦
一手好牌玩爛
梁思浩係講8卦野出名
都玩左廿幾年
咁想點? 叫人唔好講?
全港最八婆既男人
俾個支那佬中出即飛搞大咗,之後一直dup
同個咸濕影相佬合作做𡃁模影咸濕相出寫真都翻唔到身,開直播帶貨又搵唔到食做埋啲戇鳩野,港姐冠軍如佢真係幾節墮
即係佢做左閪人廿幾年 都仲係靠呢樣一路搵食落去
可能得D八婆先會鍾意聽佢
轟動全港唔係馬戲團咩
應該係啦,以前仲有娛樂雜誌,乜週刊物週刊,依家冇哂,呢班師奶咪去睇呢啲節目頻道囉。
又提
咁做醫生做歌手做作家都係用一樣野去搵食
唔覺得有得問題
美國TMZ成個網/台都係講八婆野 咁又係咁玩
人生
刀手?
劫匪都係憑一把槍 去闖出一片天
On9 用一樣野去搵食

佢點搵食 搵唔搵到食 靠一班八婆支持佢
但佢閪格黑人憎 專講人是非 就好多人覺得
呢啲嘢真係同意
我自己都係被壓制同杯葛方式令到失去所有支持同資源,所以好明白有群體同冇群體所能做到嘅事情。
呢啲叫言論自由
有佢嘅出現
一切都係鳩噏了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞